Videodaki Unity sürümünü nasıl indiririm?

Makaleler
2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, videodakileri yapıp kendi oyunumu yapacağım ama benim indirdiğim Unity'nin 2018 sürümü videodaki sürümü nasıl indirebilirim?

Aga ben denedim bunu bir kodu yanlış yazdım tüm düzen bozuldu

Masaüstüne gelen Unity ikonuna basıp açma tekrardan Unity Hub'dan projects kısmına gelip yeni proje oluştur.

Teşekkürler şimdi oldu.
Masaüstüne gelen Unity ikonuna basıp açma tekrardan Unity Hub'dan projects kısmına gelip yeni proje oluştur.

Hocam bu konuları biliyor gibisiniz. Animasyon penceresi nerede biliyor musunuz? Window>animation>animation diyorum ama animasyon için gerekli olan kuşu atamıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler şimdi oldu.

Hocam bu konuları biliyor gibisiniz. Animasyon penceresi nerede biliyor musunuz? Window>animation>animation diyorum ama animasyon için gerekli olan kuşu atamıyorum.
ctrl+6 yapın daha sonra animasyon yapmak istediğiniz objeyi seçin. Zaten pencerenin solunda create tarzı bir buton çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…