- Makaleler
- 2
Arkadaşlar, videodakileri yapıp kendi oyunumu yapacağım ama benim indirdiğim Unity'nin 2018 sürümü videodaki sürümü nasıl indirebilirim?
Unity Hub'ın downloads kısmından yükleyebilmen lazım.
Unity Hub indirip son sürümleri indirebilirsin.
Unity Hub'ın Projects kısmından açmayı dene. Zaten oradan açtıysan bilemiyorum ne yapılacağını. Ayrıca en sağdaki mi demek istedin? En soldaki 2020 galiba.Şu anda iniyor. En soldakini indirdim ama açınca beni Unity Hub'a atıyordu.
Masaüstüne gelen unity ikonuna basıp açma tekrardan unity hubdan projects kısmına gelip yeni proje oluştur.Şu anda iniyor. En soldakini indirdim ama açınca beni Unity Hub'a atıyordu.
Masaüstüne gelen Unity ikonuna basıp açma tekrardan Unity Hub'dan projects kısmına gelip yeni proje oluştur.
Masaüstüne gelen Unity ikonuna basıp açma tekrardan Unity Hub'dan projects kısmına gelip yeni proje oluştur.
ctrl+6 yapın daha sonra animasyon yapmak istediğiniz objeyi seçin. Zaten pencerenin solunda create tarzı bir buton çıkar.Teşekkürler şimdi oldu.
Hocam bu konuları biliyor gibisiniz. Animasyon penceresi nerede biliyor musunuz? Window>animation>animation diyorum ama animasyon için gerekli olan kuşu atamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.