xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı?
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 11 Nisan 2025 #2 YouTube'un kendi otomatik dublajı hangi yapay zeka bilmiyorum. xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
YouTube'un kendi otomatik dublajı hangi yapay zeka bilmiyorum. xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla...
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu bir yapay zeka değil. Bunları seslendiren Türk adamlar var diye biliyorum ben. Youtube'un kendi video ayarlarında da bulunuyor. Artı 0 Eksi
xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu bir yapay zeka değil. Bunları seslendiren Türk adamlar var diye biliyorum ben. Youtube'un kendi video ayarlarında da bulunuyor.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 11 Nisan 2025 #4 xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğihm kadarıyla Youtube’un kendi dublaj yapay zekası bu. Kişinin orijinal sesine ve konuşma şekline oldukça yakın yapıyor. Artı 0 Eksi
xienion dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki Türkçe ses çok akıcı ve hiç karışmıyor, ilk defa böyle bir yapay zeka gördüm. Acaba hangisi olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğihm kadarıyla Youtube’un kendi dublaj yapay zekası bu. Kişinin orijinal sesine ve konuşma şekline oldukça yakın yapıyor.
KS KS xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #5 GeForce GTX 1060 dedi: Bildiğim kadarıyla bu bir yapay zeka değil. Bunları seslendiren Türk adamlar var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Eskiden vardı Fatih özkul seslendiriyordu ama gitmiş, bu yapay zeka diye biliyorum ses tonu da öyle ama hangisi bulamadim. kerem325 dedi: Bildiğihm kadarıyla Youtube’un kendi dublaj yapay zekası bu. Kişinin orijinal sesine ve konuşma şekline oldukça yakın yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
GeForce GTX 1060 dedi: Bildiğim kadarıyla bu bir yapay zeka değil. Bunları seslendiren Türk adamlar var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Eskiden vardı Fatih özkul seslendiriyordu ama gitmiş, bu yapay zeka diye biliyorum ses tonu da öyle ama hangisi bulamadim. kerem325 dedi: Bildiğihm kadarıyla Youtube’un kendi dublaj yapay zekası bu. Kişinin orijinal sesine ve konuşma şekline oldukça yakın yapıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor biliyor musunuz?