Videoki şarkı nedir?

alperbeta

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da bir kadın ud ile çalıyor, sorduğum herkes çok tanıdık diyor ama kimse bilmiyor. Bir bakar mısınız?

Son düzenleme:
Hocam bana da çok tanıdık geldi. Shazam ile bir arama yaptım fakat bulamadım. Bu şehir girdap gülüm ve mağusa limanı karışımı bir şey gibi geliyor bana

Hocam bana da çok tanıdık geldi. Shazam ile bir arama yaptım fakat bulamadım.
Değil mi herkese çok tanıdık geliyor da. Shazam, Youtube Music falan hiçbiri bulamıyor. Sanırım bazı yerlerini doğaçlama yapıyor.

Tamamen captiona bakarak tahmin yürütüyorum aldırma gönül olabilir ama hiç bilmiyorum bilenler çıkacaktır eminim.

Bence benziyor ya

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk başta acaba mı dedim ama malesef. Andırıyor ama.

Çok tanıdık geliyor fakat bulamadım, google'ın müzik bulma uygulaması "Beni görmek için gelme" buldu. Yani tam o mu emin değilim ama bayağı benziyor gibi. Sanki senin attığın videodakiler daha slow çalıyor gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da andırıyor da yine de değil . Çalan kadına ulaşamıyorum sormak için. Instagramda yorum atmıştım ona da cevap yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…