YouTube Videolar neden önerilmiyor?

askin12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba YouTube videolarımı önermiyor ve insanlara çok az gösteriyorum etiket, başlık, küçük resim, açıklama, oynatma listesi gibi her şeye dikkat ediyorum fakat 3 video oldu hala önerilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-16 234029.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-16 234029.png
    280,1 KB · Görüntüleme: 259
  • Ekran görüntüsü 2025-02-16 234004.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-16 234004.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 181
Merhaba YouTube videolarımı önermiyor ve insanlara çok az gösteriyorum etiket, başlık, küçük resim, açıklama, oynatma listesi gibi her şeye dikkat ediyorum fakat 3 video oldu hala önerilmiyorum.

Sık sık video atarsanız elinde sonunda düşer. Ama başlıklarınız hiç ilgi çekici değil kapak fotoğrafları da öyle.

Ve sanırım kapak fotoğrafları AI bunlar hiç ilgi çekmez.

Kapak fotoğraflarını biraz daha ilgi çekici yapıp aynı oyundan devamlı atabilirsin. 0 dan gelişmek zordur hep. Ayrıca açıklamaya bol bol etiket koyabilirsin videonun konusu ile alakalı.

Hocam neden önerilmiyor bilmem ama Shorts videolarıyla kanalı destekleyebilirsiniz. 2-3 yıl önce sırf buraya link atmak için kanalıma ilk defa bir Shorts videosu atmıştım. 1 haftada 600 falan izlendi. Sizinkiler daha fazla izlenirse illa birkaç kişi gelip kanala bakar.

Merhaba öncelikle videolarinizin icerigini bilmiyorum fakat videonuzu guzel bir sekilde hazirladiysaniz thumbinal inizda iyi ise ve hala gösterilmiyorsa benim kullandigim bir taktik var evinizdeki tüm cihazlardan kendi videonuza tiklayin ve izlemeye baslayin mesela evinizde toplam 4 cihazdan izlemeye basladiniz gitgide izlenme suresi articak hatta video bittikten sonra tekrardan acin izletin videonuz önerilmeye baslayacaktir. Bu taktigi ben denedim ve gercekten basarili sonuc aldim.

Sık sık video atarsanız elinde sonunda düşer. Ama başlıklarınız hiç ilgi çekici değil kapak fotoğrafları da öyle.

Ve sanırım kapak fotoğrafları AI bunlar hiç ilgi çekmez.

Başlık ve kapak fotoğrafı için tavsiye verebilir misin nasıl yazmalıyım başlığı bir de kapak fotoğraflarını AI ile yapıyorum daha sonra üstüne yazı yazıyorum tamamen orijinal olması için ama kapak fotoğrafları kesinlikle video ile alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı