Videolarda yeşil ekran sorunu

Windows 8 de ben çözdüm sırasıyla sağ üst köşede yıldızı tıkla - internet seçenekleri - gelişmiş hızlandırılmış grafikler - GPU ile görüntüleme yerine yazılım ile görüntüleme kullanı boşsa işaretle internet exploreyi yeniden başlat bu kadar

Bu sıralarda görülen toplu sorunların nedeni Adobe Flash Player'den kaynaklanmaktadır.

Youtube'da bu linkten YouTube HTML 5'i etkinleştirip videoları izleyin. Orada yeşil ekran hatası almazsanız sorun Adobe Flash Player kaynaklıdır. Flash Player güncellemesi ile bu durumun çözülmesini beklemelisiniz.

Bu sıralarda görülen toplu sorunların nedeni Adobe Flash Player'den kaynaklanmaktadır.

Youtube'da bu linkten YouTube HTML 5'i etkinleştirip videoları izleyin. Orada yeşil ekran hatası almazsanız sorun Adobe Flash Player kaynaklıdır. Flash Player güncellemesi ile bu durumun çözülmesini beklemelisiniz.

Teşekkürler fakat attığınz linke tıkladığım da uygun olan videolar zaten html 5 i kullandığımı söylüyor aktif etmek diye bir seçenek göremedim

Youtube'de de alıyorum işin garip yanı ama facebook'ta daha sık. sanırım bazen flash player ile açıyor youtube'da format atmak çözüm olmayacak sanırım beklemekte çözüm olmayacak gibi :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı