b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 VoiceMeeter indirdim sesimi birazcık düzeltmek için fakat video izlerken ses Discord'a anlaşılabilir şekilde gidiyor. Bunu nasıl çözüme kavuşturabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
VoiceMeeter indirdim sesimi birazcık düzeltmek için fakat video izlerken ses Discord'a anlaşılabilir şekilde gidiyor. Bunu nasıl çözüme kavuşturabilirim?
Civan Özmen Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Discord krisp gürültü engellemeyi açarsan büyük oranda kesilir. Artı 0 Eksi
KS KS b7gra Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Civan Özmen dedi: Discord krisp gürültü engellemeyi açarsan büyük oranda kesilir. Genişletmek için tıkla... Krispi denedim ama yine de hala aynı. Artı 0 Eksi
Civan Özmen dedi: Discord krisp gürültü engellemeyi açarsan büyük oranda kesilir. Genişletmek için tıkla... Krispi denedim ama yine de hala aynı.