Videolarım önerilmiyor

Khemri

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim kanalım kesit kanalı paylaştığım videoların izlenmeleri bayağı düştü.
Kanala neredeyse 3 aydır aktif kesit atıyorum ilk başlarda attığım videolar doğal olarak çok izlenmiyordu ama ardından bazı videolarım izlenmeye başladı ve kasım ayında ciddi manada kanal da izlenmeler bayağı patladı ama bu ay çok ciddi bir düşüş var. Bunun sebebi videoların önerilmemesi mi? Ya da videolar ana sayfaya düşmüyor sanırım bazı kanallarda bu konulardan bayağı şikayetçiydi bunun bir çözümü var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Videolarınıza anahtar kelimeler ekliyorsunuz değil mi? Bir video patladıktan sonra diğer videolar patlayacak gibi bir şart yok. Mesela benim 11 ay önceki videom 200,000 görüntülenme ama bugünkü videolarım 5-10,000 falan. YouTube algoritması biraz farklı çalışıyor.
 
Videolarınıza anahtar kelimeler ekliyorsunuz değil mi? Bir video patladıktan sonra diğer videolar patlayacak gibi bir şart yok. Mesela benim 11 ay önceki videom 200,000 görüntülenme ama bugünkü videolarım 5-10, 000 falan. YouTube algoritması biraz farklı çalışıyor.

Videolarımın hepsine anahtar kelime ekliyorum bu arada tek bir videom patlamamıştı kasım ayında kanala gerçek manada günde binlerce insan geliyor eski kesitler bile bayağı izlenmişti ama şu aralık ayında durumlar biraz durgun tekrardan böyle bir patlama yaşanır diye aktif şekilde video atıyorum.
 

Geri
Yukarı