Videom çekildi

Hocam aslında ben şöyle düşündüm

Örneğin video komşular arasında duyulur veya sevgilinizin ailesi için duyulabilir ama pek bir şey olmaz bence.
Oturduğumuz yere yakın değil ya komşu falan yok yani.

Çeken kişiye bağlı eğer ki gidip bir yerlerde paylaşırsa yayılır ama yapmazsa yayılmaz. Şansınıza bağlı.
Peki o bir yerler dediğiniz yerler neresi hocam? Discord nsfw sunucuları gibi yerler mi yoksa instagram vs. mi? Bizim için önemli olan ailelere gitmemesi gerisi sorun olmaz. Ki bence instagramda da paylaşılmaz.

Oturduğumuz yere yakın değil ya komşu falan yok yani.

Peki o bir yerler dediğiniz yerler neresi hocam? Discord nsfw sunucuları gibi yerler mi yoksa instagram vs. mi? Bizim için önemli olan ailelere gitmemesi gerisi sorun olmaz. Ki bence instagramda da paylaşılmaz.
Ya gider çevresine gösterir whatsappdan falan öyle yani. Dediğinize göre eğer yaşı büyükse yaşlıysa sanmam o tarz reddit vb. yerlere paylaşacağını. Ama tabi bilemeyiz.

Her sorunu çözdük, herkes güzel ahlaklı 2 gencin yaptığı bir yanlış yüzünden bu yaşta böyle bir videoları çekiliyor, insaf lütfen.
Video çekmesinde kesinlikle hakkı yok. Ama her konuya "şunu çözdük de bu kaldı" olarak bakarsak hiçbir sorunu çözemeyiz. Önümüzde ne varsa ona bakalım. Haklısınız.

Ha o zaman endişelenmeyin hocam bir şey olmaz.
Teşekkürler hocam yani dediğiniz kesin olacak olmasa da içi rahatladı sevgilimin. Çok korkuyordu tüm gün bunu düşünüp durdu. Yani bence discord vb. bir yere gitse bir sıkıntı olmaz yani alt tarafı öpüşme videosu. Malum şeyler yapacak olanların balacağını düşünmüyorum. Hadi baktı ne olabilir yani. Yaptığımızda hatalıyız kabul ediyorum cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Herkese iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı