hamiltonfedaisi
Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Bir süredir Instagram'da arabalar ve F1 üzerine içerik üretmek istiyorum. 2-3 bir şeyler paylaştığım 500 takipçili bir hesabım var fakat videoların hepsi sesimi kullanmadığım videolar. Ben de sesimi kullanıp içerik üretmek istiyorum. Birkaç gündür de bunun için çalışma yapıyorum. Denemelerimden birisini sizinle paylaşmak istedim.
İlk öncelikle kendi hatalarımdan başlayayım:
-Yeni düzenlenen katar pisti demişim fakat orada anlatmak istediğim pistin düzenleme gördüğü (kerbler yenilenmişti ) yani yeni bir pist değil.
-Alt yazılar kötü (PC CapCut ile anca bu kadar oluyor)
-Sesim kısık ve kötü.
Sesimi Redmi Note 11 Pro cihazımın mikrofonundan kaydedip Audacity'den düzenliyorum. Biraz kötü oluyor bu yüzden yaka mikrofonu almayı düşünüyorum. Eğer önerdiğiniz bir yaka mikrofonu varsa yazabilirsiniz. Edit kısmında ise mobilde biraz deneyimim olduğundan dolayı CapCut PC versiyonunu kullanıyorum. Benim fark ettiğim şeyler dışında videoda ya da anlattıklarımda hatalar var ise belirtebilirsiniz. İlk denemelerim olduğunu unutmayın.
İlk öncelikle kendi hatalarımdan başlayayım:
-Yeni düzenlenen katar pisti demişim fakat orada anlatmak istediğim pistin düzenleme gördüğü (kerbler yenilenmişti ) yani yeni bir pist değil.
-Alt yazılar kötü (PC CapCut ile anca bu kadar oluyor)
-Sesim kısık ve kötü.
Sesimi Redmi Note 11 Pro cihazımın mikrofonundan kaydedip Audacity'den düzenliyorum. Biraz kötü oluyor bu yüzden yaka mikrofonu almayı düşünüyorum. Eğer önerdiğiniz bir yaka mikrofonu varsa yazabilirsiniz. Edit kısmında ise mobilde biraz deneyimim olduğundan dolayı CapCut PC versiyonunu kullanıyorum. Benim fark ettiğim şeyler dışında videoda ya da anlattıklarımda hatalar var ise belirtebilirsiniz. İlk denemelerim olduğunu unutmayın.