Videom nasıl olmuş?

Selam ben bir shorts videosu attım sizce nasıl olmuş?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun başında bulunan yazıyı güzel bir font kullanarak ve birkaç text efekti ekleyip güzelleştirebilirsiniz ve ayrıca arkaya farklı programlar kullanarak daha güzel bir blur ekleyebilirsiniz. Chamber dediğiniz yerde ise Chamber'ın .PNG uzantılı bir fotoğrafını bulup sağdan veya soldan gelen güzel bir efekt yapabilirsiniz. Onun harici arka plandaki gameplay videosunda bahsettiğiniz karakter ile adam vurduğunuz kısımları koyabilirsiniz. Filmde ki karakterin fotoğraflarında küçültüp arka planda video gözükecek şekilde koyabilirsiniz. Arkasına ufak bir shadow eklerseniz çok güzel olabilir. Onun harici ses kalitesini düzeltebilirsiniz tabi imkanınız var ise. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Videonun başında bulunan yazıyı güzel bir font kullanarak ve birkaç text efekti ekleyip güzelleştirebilirsiniz ve ayrıca arkaya farklı programlar kullanarak daha güzel bir blur ekleyebilirsiniz. Chamber dediğiniz yerde ise Chamber'ın .PNG uzantılı bir fotoğrafını bulup sağdan veya soldan gelen güzel bir efekt yapabilirsiniz. Onun harici arka plandaki gameplay videosunda bahsettiğiniz karakter ile adam vurduğunuz kısımları koyabilirsiniz. Filmde ki karakterin fotoğraflarında küçültüp arka planda video gözükecek şekilde koyabilirsiniz. Arkasına ufak bir Shadow eklerseniz çok güzel olabilir. Onun harici ses kalitesini düzeltebilirsiniz tabii imkanınız var ise. Hangi programı kullanıyorsunuz?

Edit için wonder share ses kayıt Audacity.

İçerik iyi anlatım çok sıkıcı geldi.

Evet biraz yeniyim hocam yavaş yavaş gelişiyorum.

Kullandığınız programı değiştirip After Effects kullanabilirsiniz ve bu şekilde dediğim gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Hocam edit programları ücretli o yüzden değiştiremiyorum.

Dediğim gibi bunu yenmenin en basit yolu repliklerini önceden hazırlamak. Hem daha profesyonel bir iş yapmış olursun. Hem de anlatmak istediğini güzelce anlatırsın.

Yani ve şey sayacı yapın ama video güzel ancak izleyen olacağını düşünmüyorum.

Oraları kesip daha net bir şekilde konuştuğumuz yerleri koysanız daha iyi olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
yeni video hocam bu nasıl olmuş?

Son düzenleme:

Arkada video olmamış bir tık, birde aşırı hızlı girmişsin.

Çok kısa.

Çünkü çok bir olayı yok hocam içerik kısa.

Mesela nasıl giriş yapmalıyım burada?
Arkadaki videoyu blurlayip üstüne büyük bir yazı koysanız videodaki konuyla alakalı, sonra blur gidince videoya devam ederdiniz. Biliyor muydunuz dedikten sonra, 1 saniye bekleyip öyle konussaniz fena olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı