Videoyu kaydırırken kasıyor

Stokeley

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2020
Mesajlar
1.050
Makaleler
1
Çözümler
9
Yer
Sin City
Arkadaşlar ekran kaydı alıp atacaktım daha iyi anlamanız için fakat video kaydını başlattığımda bu sorun ortadan kalkıyor anlamadım. Sorunum, video oynatılırken siteyi kaydırdığımda kasarak kayması. YouTube olsun Discord olsun veyahut Technopat'ta açtığım bir konuya gelen bir video olsun, videoyu oynatırken siteyi aşağı kaydırıyorum mesela kasarak iniyor. Ta ki video yukarıda kalana kadar. Yorumlarda kaydırırken gayet rahat bir şekilde, tekrar videonun oynatıldığı kısma geliyorum yine kasarak. Bakın takılma yok ve gözüme öyle gözükmediğinden adım kadar eminim. Video kaydı başlattığımda bariz bir şekilde, akıcı bir şekilde kaydığını görebiliyorum.

Çok garip bir sorun daha önceden yaşayan duymadım görmedim. Çözebilecek miyiz acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence video kaydı yaparken CPU kullanımı arttığı için kasma azalıyor arkada CPU'ya yüklenen bir uygulama açıp aynısını dener misiniz?
Battlefront 2 iniyordu, inmiş açılmış arkada CPU kullanımı %100 hocam. Dediğiniz gibi bir kontrol ettim ama aynı yine. Bazen Opera sekme açılması, Discord'a tıkladığımda o geliş animasyonu da kasıyor gibi pek anlayamadım.
 
Opera GX sanırım sol taraftan CPU kısıtlanmış mı diye kontrol eder misiniz?
Hocam tarayıcı kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Discord'da bir konuşmaya atılan videoda da yaşadım.
opera gx.png
 
Tarayıcı kaynaklı değil bence, Discord üzerindeki videolarda da oluyormuş.
Hocam şimdi denediğimde Discord'dan olmadığını fark ettim. Başka tarayıcı kaynaklı mı diye emin olmak için kontrol edebileceğim uygulama vs. var mı?
Başka tarayıcılarda deneyin, ona göre yön verelim.
Microsoft Edge'den denedim hocam, yine oluyor sorun.
 

Geri
Yukarı