Videoyun Kick'e geçti

Aslan Mert

Centipat
Katılım
14 Temmuz 2023
Mesajlar
1.470
Çözümler
12
Videoyun kullanıcı adıyla bilinen ve uzun zamandır Twitch'de yayın yapan yayıncı Batu Bozkan da Kick'e geçti. Kick platformunu asıl sahibinin Avustralya'lı Online casino şirketi Stake'in olmasından ve Twitch'de insanların kendisine çok uzun süredir aralıksız abone oluyor olması ve bu veriyi Kick'e aktaramayacak olması gibi konulardan endişeler barındırdığını söyleyen yayıncı her zaman da "çok para teklif edilir ve/veya izleyici kitlemin Kick'e kaydını düşünürsem geçiş yaparım" şerhini belirtirdi.

Bugün yaptığı açıklamada kcip programından iyi bir gelir elde edebileceğini ve izleyicilerinin büyük bir kitlesinin halihazırda Kick'e geçtiği için bundan sonra yayınlarına Kick'den devam edeceğini açıkladı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
En azından açıkça güzel para teklif edilirse geçerim diye belirtmiş bazıları para önemli değil kitlem ne isterse o diyip Kick'e geçince gülünç duruma düşmüşlerdi.
Ek olarak umarım bütün Twitch yayıncıları Kick'e geçer sonuçta her anlamda daha avantajlı bir yer kimse umursanmadığı bir yerde durmak istemez.
 
VideoOyun kick'e geçmeden önce: images (1).jpeg
VideoOyun Kick'e geçtikten sonra:images (1).jpeg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı