Vidiq programı güvenilir mi?

Ya ben bu programa kanal erişimi verdim, bir şey olur mu?

Doğru anladıysam abone izlenme falan kasıyorsunuz. Yarın bir gün "bilgileriniz çalındı, pardon" şeklinde özür mesajıyla beraber gelen bir mail alırsanız şaşırmam. Önermiyorum.

Doğru anladıysam abone izlenme falan kasıyorsunuz. Yarın bir gün "bilgileriniz çalındı, pardon" şeklinde özür mesajıyla beraber gelen bir mail alırsanız şaşırmam. Önermiyorum.

Bazıları GüVelnilir olduğunu söylüyor ama? Ayrıca büyük YouTuber'lar kullanıyor mu?

Ben kullanan büyük kişileri gördüm mesela başarı kalbinin bir videosunda kullandığını gördüm bende kullanıyordum ama hem pahalı hem de Türkçe desteği yok diye sildim.

Bilmediğiniz konular hakkında bence yorum yapmayın. vidIQ resmi sertifikası olan bir programdır. Otomasyon yapıyorum YouTube'da gönül rahatlığı ile yükseltmede yapabilirsiniz 5 kanallık programını kullanıyorum ben 4.yılım.

Bilmediğiniz konular hakkında bence yorum yapmayın. vidIQ resmi sertifikası olan bir programdır. Otomasyon yapıyorum YouTube'da gönül rahatlığı ile yükseltmede yapabilirsiniz 5 kanallık programını kullanıyorum ben 4.yılım.
Hocam merhabalar. Sizinle youtube konusunda iletişime geçmek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Benimde kanal geliştirme planlarım var. Nereden iletişime geçebiliriz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı