Viewndow virüsü

Talha talhaa

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Görev Yöneticisi'nden başlat kısmında viewdow diye bir şey var .devre dışı bıraktım ama sağ tıklıyorum dosya konumu yok.
Çok korkuyorum bilgilerim vs. çalınacak diye sizde var mı bu?

1668084865825.png

Bir şeyden şüpheleniyorum ortalama 2 ay önce oyun için .bat ve .reg uzantılı dosya yüklemiştim onları VirusTotal'de tarattım fakat bir şey çıkmadı, birisi dediki o .bat içine virüsün linkini koyuyolar VirusTotal link olduğu için fark etmiyor ve keylogger mi RAT mi ne yiyormuşuz. Sizlere bir sorum daha var. Hangi virüs programı keylogger RAT trojan virüslerini bulur ve temizler yani kesin bulur mu? Viewndow sizde de var mı ?off.

Dosya Ekleri

• 1668084853746.png
    1668084853746.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleyen: Moderatör:

Windows Search'e gelin ve mrt yazın mrt komut çalıştır gelmesi lazım.

1668086683196.png

Ardından sonraki deyip Tam Tarama'yı seçin.

1668086742464.png

1668086757664.png

Gerisini programa bırakın.

Arkadaşlar Kaspersky Cloud Free ile tam tarama yaptım temiz çıktı ama yine de korkuyorum ya hadi miner kazı işi onu halledersin ya keylog tarızysa ne yapacağım ben :( sizde var mı böyle bir şey.

Şimdi arkadaşın dediği mrt yapacağım keylogger tarzı virüs yemek istemiyorum...

Hocam güvenli modda mrt tam tarama yaptım temiz çıktı ama bu viewndow neyin nesi hocam.

Hocam Windows'un kendi korumasından da tam tarama, çevrimdışı tarama ve hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı hocam boşuna mı endişelenip strese giriyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle selam bu uygulama yan ürün olarak gelmekdedir,potansiyel istenmeyen (PUP) yazılımdır aynı sorun bende de vardı. Hiçbir av bulamamıştı sorun kayıt defterindeymiş CCleaner yükleyip kayıt defterlerini taraya basıp seçilenleri sil yapıp çözmeyi deneyebilirsiniz.

Ya bende de aynı virüs var sanırım bide başlangıçta açıktı en son kapatmıştım. Silmek için format bile attım fakat gitmedi kurre kere. Bi yolunu bulursan bana ulaşırsan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı