ViewSonic 144 Hz 1 ms 24 inc vs 144 Hz 5 ms 27 inc

Sezaiaydinn1

Centipat
Bugun bu monitörlerden 24 ya da 27 inc olanı alacağım, 150 TL fark var MediaMarkt'da kararsız kaldım. acıl cevaplarsanız ıyı olur. 24 ınc olan 144 Hz 1ms 27 ınc olan 144 Hz 5 ms dıyecegım şu 1ms ile 5 ms arasında cok fark gorur muyum? Ekran kartım ASUS ROG STRIX RX580.

Kral FreeSync özelliğini kullanacağım FreeSync acıkken 1ms tepkıme suresı kapatılıyormus yanı 27 ınc 144 Hz 5 ms daha mantıklı degılmı 24 ınc 144 Hz 1 ms olanı aldıgımda 1 mslık tepkıme suresı kapatılıyormus FreeSync ozellıgını actıgım zaman monıtorlerın ıkısıde curved VA panel.

FreeSync kullanacaksan 27 inc daha iyi ben FPS oyunları CS:GO gibi oyunlar da kullanıcaksın zanettim.

Hangisi 150TL daha pahalı ?
24 inç daha pahalıya tabi ki 27 olanı tercih et.
Onun dışında 10ms altı tepkime profesyonel oyuncu değilsen fark edilmiyor bile 😀

VIEWSONIC 23,6

bıde sorun surda amd ekran kartı kullanıyorum asus rog strıx rx 580 freesync ozellıgını actıgım zaman 1 ms lık tepkıme suresı otomatık olarak kapatılıyormus yanı 1 ms olanı almak mantıklı degıl gıbı
FreeSync kullanacaksan 27 inc daha iyi ben FPS oyunları CS:GO gibi oyunlar da kullanıcaksın zanettim.

FPS oyunları oynayacagım pubg lıte vb

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı