Sistemim iyi olduğu için artık 75 Hz monitör kullanmak istemiyorum. Bu iki monitör arasında kaldım. Samsung çok güzel duruyor ve markaya da güvenirim. Ayrıca 240 Hz ve G-SYNC destekliyor. Fakat yorumları pek iyi değil. Ghosting var diyorlar. ViewSonic'in hem fiyatı uygun hem de istediğim özellikleri karşılıyor. Tek eksisi 165 Hz ama benim için bir eksi değil. Başka bir öneriniz varsa lütfen belirtin.
Sistemim iyi olduğu için artık 75 Hz monitör kullanmak istemiyorum. Bu iki monitör arasında kaldım. Samsung çok güzel duruyor ve markaya da güvenirim. Ayrıca 240 Hz ve G-Sync destekliyor. Fakat yorumları pek iyi değil. Ghosting var diyorlar. ViewSonic'in hem fiyatı uygun hem de istediğim özellikleri karşılıyor. Tek eksisi 165 Hz ama benim için bir eksi değil. Başka bir öneriniz varsa lütfen belirtin.
Hocam karar sizin ama 240 hz'i iyi bir şekilde kullanabilmek için 240 FPS civarında almanız lazım bu yüzden ViewSonic olanı tercih edebilirsiniz.
Not: Samsung olan 2K mı acaba?
Bende monitör arayışı içerisinde olduğum için sizin biraz önce sildiğiniz monitöre baktım ve hoşuma gitti. Herhangi bir sorunu var mı acaba?
Normalde ViewSonic VX2458-C-mhd alacak idim ama o DELL den sonra çok kararsız kaldım, tek dikkatimi çeken nokta ViewSonic'de Low inputlag modu olup DELL de olmaması.
Bende monitör arayışı içerisinde olduğum için sizin biraz önce sildiğiniz monitöre baktım ve hoşuma gitti. Herhangi bir sorunu var mı acaba?
Normalde ViewSonic VX2458-C-mhd alacak idim ama o DELL den sonra çok kararsız kaldım, tek dikkatimi çeken nokta ViewSonic'de Low inputlag modu olup DELL de olmaması.
hello, i am not sure what this problem is. I'm using the rx 5700. My monitor is ViewSonic vx2458-c. I could not solve this problem. Should I use display port instead of hdmi cable or should i change my radeon settings. What should i do? thanks in advance
forums.tomshardware.com
Kısa bir sörf ile bunları buldum ve devamı da var. Fiziksel bir mağazada deneyimlemek en gerçekçi fikri oluşturacaktır ama kağıt üstünde Dell daha önde.
Not: Dell Türkiye pazarında 10. günü, fiziksel mağazalarda bulamamanız büyük ihtimal. Ancak forumda birisi sipariş verdi.
Mükemmel olmuyor fakat öncekine göre daha da iyileşiyor. Kontrastı değiştirdiği zaman 0:27, ilk sahnelere bakın sonra 0:27'den sonrasına bakın. Ben fark göremedim. Neyse, sonuçta ghosting gitmiyor. Alınmaz. Ayrıca böyle bir şey olsaydı önceden keşfedilirdi.
www.technopat.net
@Exinie çok anlaşılmaz yazmışım, özet halinde toparlayayım.
Dell düşük giriş gecikmesine sahip değil, olsaydı sitesinde övünülürlerdi.
Kağıt üstünde Dell %90 DCI P3 ve 350 candela olması nedeniyle daha önde.
Maalesef şu anlık bir sorunu olduğu bilinmiyor. Çünkü 10 günlük bir monitör ancak biraz beklerseniz forumda birisi satın aldı ve umarım incelemesini yapar ve o zaman kesin bir fikir elde edersiniz.