Elektronik Viewsonic 180hz 0.5ms 24" Pivot IPS Gaming Monitör 3.999 TL

bitmiyobxe

Decipat
Makaleler
1

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241109_182422_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241109_182422_Hepsiburada.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 80
Hocam bu konu altında sormamam gerektiğinin farkındayım fakat açtığım konuya bir türlü cevap alamadığım için sormak istedim kusura bakmayın. Sizin attığınız mı daha iyidir yoksa bu mu?

Serdar hocamın attığını dün sipariş verdim yoğun araştırmalarıma göre MSI'in paneli tartışmasız daha iyi.

Evet. Ekran daha büyük ve renk aralığı daha iyi tek dezavantajı pivot değil eğer benim gibi monitör kolu kullanıyorsan dert etmezsin.
Teşekkürler. Pazartesiye kalırsa önerileriniz doğrultusunda msi monitörü alacağım.

Hocam son sormak istediğim şey şöyle bir şey gördüm açıklamasında ne kadar doğrudur ? 4K 60hz falan destekliyorsa çok iyi olur.

1731170185000.png

Teşekkürler. Pazartesiye kalırsa önerileriniz doğrultusunda msi monitörü alacağım.
Rica ederim. TN panel kullanıyordum İPS panele geçince devrim yaşayacağım muhtemelen. Bu fiyat bandında ki monitörler 23.8 inç iken bu 24.5 inç. Zaten bu bütçede çok fazla alternatif yok. İtopyadan 3900 TL'ye aldım bakalım gelmesini bekliyorum.

Hocam son sormak istediğim şey şöyle bir şey gördüm açıklamasında ne kadar doğrudur ? 4K 60hz falan destekliyorsa çok iyi olur.

Eki Görüntüle 2348109
Yabancı kaynakların videolarını incelediğimde olayın doğruluk payı var hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 61
Rica ederim. TN panel kullanıyordum İPS panele geçince devrim yaşayacağım muhtemelen. Bu fiyat bandında ki monitörler 23.8 inç iken bu 24.5 inç. Zaten bu bütçede çok fazla alternatif yok. İtopyadan 3900 TL'ye aldım bakalım gelmesini bekliyorum.

Yabancı kaynakların videolarını incelediğimde olayın doğruluk payı var hocam.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Bende 15 yıllık falan ufak monitör kullanıyorum ben sizden de çok devrim geçireceğim kesinlikle. Hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı