Merhabalar, Viewsonic 1MS 144Hz monitörüm için sağlam, iyi bir 55 TL'yi geçmeyecek fiyatta DP kablo önerisi arıyorum. Önerebileceğiniz marka ve ürünler var mıdır?
HDMI 2.0 versiyonuyla 144Hz alabilmek mümkün ancak DP tavsiye ederim. HDMI ile 144Hz alabilmek biraz çetrefilli oluyor. Giriş ve çıkışların 2.0 olması falan gerekiyor.
Çok bilgi kirliliği yaratıyor kullanmayan arkadaşlar. 144 hz için 144 fps gerek diyenler de var. Halbuki kullansalar 70-80 fpste bile fark olduğunu görecekler.
Boş atma bana. G-Sync monitörü olan adam 55 liralık kablo istemez.
Alabiliyorsunuz ben şahsen kullanıyorum.
Çok bilgi kirliliği yaratıyor kullanmayan arkadaşlar. 144 hz için 144 fps gerek diyenler de var. Halbuki kullansalar 70-80 fpste bile fark olduğunu görecekler.
Tüm monitörler legal ve illegal olarak gsync sunuyor artık bundan bahsettim, AMD ekran kartları HDMI da her konuda başarılıyken, NVDIA o kadar olamiyor.
Bu kabloyu almıştım monitörüm dp v1.2 desteklemesine rağmen gelen kablonun kutusundada v1.2 yazmasına rağmen kabloyu ekran kartı çıkışıma gayet uygun bir şekilde giriyor ancak monitörümün dp girişine takamadım uymadı bilgisi olan varmı?
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
HDMI 2.0 versiyonuyla 144Hz alabilmek mümkün ancak DP tavsiye ederim. HDMI ile 144Hz alabilmek biraz çetrefilli oluyor. Giriş ve çıkışların 2.0 olması falan gerekiyor.
hdmi ile 144 hz görüntü aldım şuanda hdmi ile bağlıyım ancak kullandıgım kablo bir arkadaşıma ait geri vermem gerekiyor kablo alana kadar dursun demişti.