ViewSonic 23,6" VX2458-C-MHD 1Ms 144Hz Alınır mı?

Onu kimse bilemez. Adam almıştır beğenmemiştir iade etmiştir. Veya bir yerinde sorun çıkmıştır. Dediğim gibi 100 - 200 TL için böyle bir risk almak mantıklı değil.
Hocam garanti ve iade hakkı yok mu? Sorunluysa geri yollarız? Yada iletişime geçipte sorabileceğimiz bir numara vs. Varmı avaba?

@FinnPUBG 2 Yıl garantili yazıyor. Bildiğim kadarıyla iade de garanti kapsamı içinde olması lazım. N11 üzerinden mağazaya soru sorabilirsin alt kısımda mevcut. Neden Outlet bir ürün almak istediğine pek anlam veremedim. Bahsettiğin ürünü alırsan kurtarabildiğin sadece 100 TL. Bu kadar düşük bir para için riske girmeye değmez ama karar senin.

100₺ daha fazlaya hangi sitede var? Teknosada gördüm oda outlet sanırım 1.350₺ diğerleri hepsiburada falan 1.500₺ ama doğru söylüyorsun almışken 0 almak lazım gönül rahatlığı ile. Aslında ben BenQ XL2430 düşünüyordum ama bu kadar ucuza bunu görünce alasım gelmişti şimdi 1.500₺ oluncada üstüne koyup Benq alasım var amacım PUBG falan oynamak zaten.

Vay be. Ben 2 ay önce 1300 TL'ye almıştım. Dolar kuru sağolsun fiyatlar hemen artmış. Ama ben hala sözümün arkasındayım yani almışken 0 alman daha mantıklı.

@Batuhan Bolat
Hocam bence en iyisi oyun modu. MAC olanı nasıl sevdin. Renkler daha cansız duruyor gibi.

Ben de 1200 liraya almıştım. Oyun modu değil de canlı modda kullanıyordum. Fakat fark ettim ki uzun süre kullanımda hem oyun hem canlı modu gözleri aşırı yoruyor. Bana da ilk Mac soluk gibi gelmişti fakat sonradan en doğal renkler buymuş gibi hissettim.

Evet şubat aylarında bende görüyordum her yerde 1200-1250’e satılıyordu.

Hocam N11 üzerinde diğer sitelere göre 300-400₺ daha ucuza satılıyor. Bir fark var mı?
Hocam teknosa,n11,mediamarkt gibi firmalar kendi aralarında ürün paylaşıyorlar. Örneğin teknosa 3 ay bende ekran kartları dip fiyat olacak diyor, gittigidiyor sa telefonlar bende 2 ay en ucuz fiyatlı olacak diyor. Bu durum müşteriyi kaybetmemek yapılıyor, bir sıkıntısı yok alabilirsin

Akakçe.com üzerinden en ucuz fiyata bakabilirsin

Öncelikle n11 den alma açıklamayı oku ürün açıklamasını adam yazmış ölü pixel vardır üç beş fazla verip sıfır temizini almak daha mantıklı ayrıca bir kaç konu da gördüm ghosting varmış ben de alacaktım ama bu düşündürdü beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…