ViewSonic 23, 6" VX2458-C-MHD nasıl?

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 3 1300X.
GTX 1050 2 GB.
8 GB 2133MHz RAM.

Bu sisteme sahibim Valorant oyununda 180-200 civarı FPS alıyorum (düşük ayarlarda) almak istediğim monitör ise VIEWSONIC 23,6" VX2458-C-MHD 1MS 144HZFreeSync/GSync FullHDCurved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kavisli olması Valorant gibi bir FPS oyununda dezavantaj yaratır mı ve bu monitörü HDMI ile bağlarsam 144Hz özelliğini kullanabilir miyim? Monitör ayarlarını nasıl kullanmalıyım? Monitör hakkında hiçbir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski kullandığım monitör hocam kendi hdmı ile 144hz alabiliyorsunuz.renk ayarlarını bir arkadaş forumda konuda belirtmişti oradan bulabilirsiniz.Başka soracağınız varsa sorabilirsiniz.
monitörler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum bazı yerlerde gördüm HDMI kullanınca 144hz alamamış Display Portu kullanınca 144hz almaya başlamış.
sistemim için doğru bir monitörmüdür?

monitörler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum bazı yerlerde gördüm HDMI kullanınca 144hz alamamış Display Portu kullanınca 144hz almaya başlamış.
sistemim için doğru bir monitörmüdür?
Hdmı ile 144hz alamamak mümkün evet kablonun desteklemesi gerekiyor hdmı kabloda bu versiyonun yüksek olması gerek diye biliyorum yoksa 120hz destekler maksimum ama bu monitörde ben 144hz alabildim hdmı ile zaten dp kablosu çıkmıyor içinden 1050 ile alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bişey sorucam bende çatışma sırasında FPS 100lere düşüyor bu monitörde drop girmez mi? dropu nasıl engellleyebilirim
Drop yiyorsanız bunun birçok sorunu mevcuttur monitörle alakası yok bu işin ram düşük ise yapabilir ekran kartınız işlemcinize uyum sağlamayabilir birçok nedeni vardır bunun ayriyeten konu açın hocam gerekli yardımları sunacaklar forumdakiler size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı