ViewSonic 23.6 VX2458-MHD pişman eder mi?

blademasterkayle

Hectopat
Daha fazla  
Aslında bütçem kısıtlı olduğundan (700-800TL) kaliteli bir 75Hz monitör bakıyordum. 1100 TL'ye 144Hz 1 ms görünce alayım dedim. Genel olarak CS:GO oynuyorum. Pişman eder mi?

Ben de almayı düşünüyordum mağaza da görünce gözüme çok kaba göründü çerçeve tarafı çok kalın. Tabi bu zevk meselesi. Bunun dışında ekran kartınız için de FreeSync özelliğini destekliyor. Ölü piksel sorunu ile de sık karşılanmamışsa pişman edecek bir monitör değil.

Eğer C-MHD modeliyle aynı paneli kullanıyorsa FreeSync titremesi ve ışık sızması gibi problemleri var. Ayrıca nedense 1ms modu kapalıyken tiz bir ses çıkarıyor. Onun dışında sorunu yok, ben kavisli olan C-MHD modelini kullanıyorum ve memnunum.

Aslında bütçem kısıtlı olduğundan (700-800TL) kaliteli bir 75Hz monitör bakıyordum. 1100 TL'ye 144Hz 1 ms görünce alayım dedim. Genel olarak CS:GO oynuyorum. Pişman eder mi?
Kampanya bitti sanırım siz almışsınız. Satıcı İtopya olmasaydı direk bende alacaktım
Eğer C-MHD modeliyle aynı paneli kullanıyorsa FreeSync titremesi ve ışık sızması gibi problemleri var. Ayrıca nedense 1ms modu kapalıyken tiz bir ses çıkarıyor. Onun dışında sorunu yok, ben kavisli olan C-MHD modelini kullanıyorum ve memnunum.
Biri va panel diğeri tn panel farklılık olacağını düşünüyorum

Ben 2458 cmhd modelini kullanmıştım hayatim da kullandığım en cok kronik sorunlu leş bi monitordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı