Viewsonic 23.6" VX2458-MHD vs AOC 24" 24G2U

263837

Decapat
Her ikisi de 1MS, 1920x1080PX, 144HZ olan TN TFT LCD ve IPS panel monitörler arasında kaldım. Çoğunlukla oyun oynuyorum ve dizi seyrediyorum. Renk canlılığı ve doğruluğunun yanında rekabetçi oyunlar için tepkimesi de benim için önemli. Hızları düşünülünce birbirlerinden çok farklı mıdır? Yani aradaki fark için görüntüden kısmak gerekir mi?

Modeller:
Viewsonic 23.6" VX2458-MHD /999₺
AOC 24" 24G2U /1279₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Tartışmasız AOC 24G2U. Ben 1 gün kadar 24G2U modelini kullandım, gayet hızlı bir panel benim CFG70'e göre bariz daha hızlıydı.

Benim söyleyebileceğim iki eksisi var.
  • Monitör standı plastik, malzemeden kısılmış.
  • Tuşlar ile menüde geziyorsunuz, joystick konulmamış.
1200 TL civarına şaka gibi iyi bir monitör. 1080p 144Hz monitör ihtiyacı olan herkese önerebilirim.

Tartışmasız AOC 24G2U. Ben 1 gün kadar 24G2U modelini kullandım, gayet hızlı bir panel benim CFG70'e göre bariz daha hızlıydı.

Benim söyleyebileceğim iki eksisi var.
  • Monitör standı plastik, malzemeden kısılmış.
  • Tuşlar ile menüde geziyorsunuz, joystick konulmamış.
1200 TL civarına şaka gibi iyi bir monitör. 1080p 144Hz monitör ihtiyacı olan herkese önerebilirim.
Teşekkürler... Bir kaç konu gördüm de kenarlarından ışık sızdırdığı, problemli olduğu gibi, arada kaldım. Monitörü uzun süre deneyimlemiş olan var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı