ViewSonic 24"VX2458-C-MHD Monitör Işık Sızması Sorunu

Mehmet Bakkal

Hectopat
2 hafta önce aldığım monitörde G Sync aktif edince özellikle FPS düşünce ışık sızması oluyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
2 hafta önce aldığım monitörde G Sync aktif edince özellikle FPS düşünce ışık sızması oluyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımcı olurmusunuz
Bu monitör freesync destekli. Nvidia yakın zamanda bazı freesync monitörleride destekleyeceğini açıklamıştı. Fakat garantisini vermemekle birlikte diğer freesync monitörlerde bu özelliği kullanabiliyor. Buradaki bazı monitörler ve garantisini vermemekle kısmı önemli çünkü tam desteklenen monitörler listesinde bu monitör yok. Çok göze batmıyorsa kullanmaya devam et. Driverları sil güncelle birde öyle dene. Baktın olmuyor çok rahatsız oluyorsun kapat. Çünkü zaten böyle bir özelliği yok monitörün.

Bu monitör freesync destekli. Nvidia yakın zamanda bazı freesync monitörleride destekleyeceğini açıklamıştı. Fakat garantisini vermemekle birlikte diğer freesync monitörlerde bu özelliği kullanabiliyor. Buradaki bazı monitörler ve garantisini vermemekle kısmı önemli çünkü tam desteklenen monitörler listesinde bu monitör yok. Çok göze batmıyorsa kullanmaya devam et. Driverları sil güncelle birde öyle dene. Baktın olmuyor çok rahatsız oluyorsun kapat. Çünkü zaten böyle bir özelliği yok monitörün.
Ben zaten Rx590 ekran kartı kullanıyorum freesync yani

Arkadaşlar bu freesync ve g sync ne oluyo beni aydinlatir misiniz bu konu hakkinda cahilim.
Az fps oldugunda 60a tamamlamak için donmalar yaşanıyor ms'lik. 60ı aşınca yırtılmalar oluyor. Buna engel olabilmesi için monitör ve ekran kartı senkronize çalışıyor. Bu teknoloji amd tarafında freesync nvidia tarafında ise gsync olarak adlandırılıyor. 60 75 120 144 240 hangisine kitlendiyse işte..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı