Viewsonic 24" XG2401 vs MSI Optix MAG241C

Sailor1990

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konu başlığında yazdığım monitörlerin ikisi arasında kararsızım, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Başka monitör önerisi istemiyorum sadece bu iki monitör için yorum ve tavsiye istiyorum hangisi olmalı?

Ekran kartı GTX 1660ti Gaming X.

İyi forumlar.

MSI olan monitör hem VA panel hem de gerçek 8-bit. Kazanan belli.
Yorumunuz için teşekkürler, Hocam benim şuan kullandığım monitör 60hz, vsync kapadığımda fps 100 küsürlere çıkıyor fakat monitörde yırtılmalar falan bulanık ekran oluyor vsync açınca fps 60 a sabitleniyor yırtılmalar ve bulanıklaşma düşüyor ama oyun akıcı olmuyor bu sefer. Ben şimdi bu msi monitörü aldığımda 100 fps aldığımda yırtılmalar kalkarmı oyun dahada akıcı hale gelirmi ?
Oynadığım oyunlar PUBG ve Battlefield serisi

Oyun için TN panel öneririm. VA panel oyunlarda problemli oluyor. Detaylı olarak araştırın bence.
VA panellerde ghosting nedeniyle bulanıklık olacaktır büyük ihtimalle. MSI'da her VS panelde olduğu gibi ghosting sorunu var, forumlardan araştırabilirsiniz.

VA Panel olanı alın doğru tercih yaparsınız. Vasat olan TN Panel'i önermem. Forumda da kıyaslamalar var, bakabilirsiniz.

Ayrıca şunu da alabilirsin.

Konu:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı