Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

XG2405 de panda panel kullanıldığına emin misiniz? Hiçbir yerde bununla ilgili kaynak bulamadım.
Aslında 24g2U düşünüyordum yanlız kronik ölü pixel sorunu var gibi eğer XG2405 dede 24g2U daki panda panel kullanılıyorsa vazgeçeceğim.
Bunların dışında Max 1500 TL civarı 144 Hz IPS monitör tavsiyeleriniz nelerdir?

Burada PANDA panel ile aynı tip panel kullandığını söylüyor.

Ayrıca bu markalar da panda panel kullanıyor/kullanacak.

Philips, ViewSonic, and ASUS have also announced 24″ 1080p 144Hz IPS models based on the same Panda panel that’s in the AOC 24G2 and the Acer VG240YP.

Philips, ViewSonic ve ASUS 24" 1080p 24G2 ve Acer VG240YP ile aynı paneli kullanacak modelleri duyurdu diyor.

Son düzenleme:
Yorumlarınız nedir peki? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
daha 1 hafta oldu alalı aslında tam deneyimliyemedim ama ilk izlenim olarak güzel en hoşuma giden keskinlik olayı aoc la arasında kalmıştım ama aoc ta o keskinlik ve çözünürlük beni tamin etmedi render ve grafik işleriyle uğraşıyorum ekran kalibrasyonu aynı panel olmasına rağmen viewsonic te daha başarılı, yaptığım testlerde piksel hatası yoktu ghosting ve ışık sızması olayları da yok karanlık ta testlerini yaptım keskinlik ayarı olması çok güzel birde ayarlarda mac modu var aoc de varmıydı hatırlamıyorum aklıma geldikçe yazarım yine

daha 1 hafta oldu alalı aslında tam deneyimliyemedim ama ilk izlenim olarak güzel en hoşuma giden keskinlik olayı aoc la arasında kalmıştım ama aoc ta o keskinlik ve çözünürlük beni tamin etmedi render ve grafik işleriyle uğraşıyorum ekran kalibrasyonu aynı panel olmasına rağmen viewsonic te daha başarılı, yaptığım testlerde piksel hatası yoktu ghosting ve ışık sızması olayları da yok karanlık ta testlerini yaptım keskinlik ayarı olması çok güzel birde ayarlarda mac modu var aoc de varmıydı hatırlamıyorum aklıma geldikçe yazarım yine
Gayet güzel gün geçtikçe detayları belirtirseniz çok mutlu olurum. Ben de alacakken son anda vazgeçip beklemeye karar vermiştim.

Merhabalar bende geçen hafta aldım kullanmaya başladım öncesinde MSI Optix MAG27" almıştım yazılar iconlar vs vs hepsi pixel pixel gözüküyordu daha sonra XG2405'i aldım gayet memnunum oyunlarda olsun yazılardaki keskinlikler vs. cok tatminkar alacak arkadaşlara öneririm

Daha 1 hafta oldu alalı aslında tam deneyimliyemedim ama ilk izlenim olarak güzel en hoşuma giden keskinlik olayı AOC'la arasında kalmıştım ama AOC'ta o keskinlik ve çözünürlük beni tamin etmedi render ve grafik işleriyle uğraşıyorum ekran kalibrasyonu aynı panel olmasına rağmen ViewSonic'te daha başarılı, yaptığım testlerde piksel hatası yoktu ghosting ve ışık sızması olayları da yok karanlık ta testlerini yaptım keskinlik ayarı olması çok güzel bir de ayarlarda Mac modu var AOC'de var mıydı hatırlamıyorum aklıma geldikçe yazarım yine.

Hocam merhaba almayı düşünüyorum oyun ve yazılım amaçlı kullanacağım. Artı veya eksilerini paylaşabilir misiniz?

Hocam merhaba almayı düşünüyorum oyun ve yazılım amaçlı kullanacağım. Artı veya eksilerini paylaşabilir misiniz?

Yukarıda yazdıklarım aynen geçerli 1 ay oldu hic bir sıkıntısı yok gayet memnunum. Göz yorgunluğu vs. ışık sızması gibi sorunları da yok, ben mağazada her iki cihaza baktım ve kararımı ViewSonic'ten yana kullandım tavsiyem sizde bakın derim ama dediğim gibi hic pişman değilim teknik destek olarak ta iyi hizmet veriyorlar arka kablo toplama aparatını takarken kırdım rica ettim yenisini gönderdiler hemen.

Şimdi aldım evde kurulumu yaptım oyun oynamadım ama ayarlanabilir ayağı, sağlamlığı, görünümü, renk kalitesi, hızı eski VX2457'ye göre bayağı fark etti resmen çağ atladım. Oyunlarda deneyemedim ama kod yazarken 144Hz'i hissediyorum şu an.
Not: Vatan'da ilk monitorun sol tarafında solukluk vardı hemen yenisini deneyip verdiler sağ olsunlar.

Tavsiye edilir.👍

Şimdi aldım evde kurulumu yaptım oyun oynamadım ama ayarlanabilir ayağı, sağlamlığı, görünümü, renk kalitesi, hızı eski VX2457'ye göre bayağı fark etti resmen çağ atladım. Oyunlarda deneyemedim ama kod yazarken 144Hz'i hissediyorum şu an.
Not: Vatan'da ilk monitorun sol tarafında solukluk vardı hemen yenisini deneyip verdiler sağ olsunlar.

Tavsiye edilir.👍

Arkadaki kablo toplama aparatını nasıl taktınız acaba ben 2 tane yedek gönderdikleri halde takamadım ilk geleni de takarken kırmıştım zaten :)
20200317_144029.jpg 15844461239066376392229562649204.jpg
Ya montaj anlatımı hatlı yada ben beceremiyorum resimdeki gibi takmak mümkün değil ama tam tersi yönde takınca duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı