Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms monitör alınır mı?

Evet oradan detaylı yazdım. Hatta bir haftadır cevap da gelmeyince, yanlış yerden mi oldu, direkt e-mail mi göndermeliydim diye düşündüm.

Yazıda gerekçesini de belirterek açık açık kablo talebinde bulundum :)

Direkt mail de atın işi garantiye alın bence musteridestek@kvkteknikservis.com.
viewsonicdestek@kvkteknikservis.com 0216 451 98 90'da servis numaraları.
Telefonla ulaşabilirsiniz benimde kargo geri dönmüş aradım geri istedim.

Daha iyi olur, teşekkürler.

Direkt istemekte bir sakınca yok bence çünkü monitöre verilen gsync desteği çalışmıyor DP kablo olmadan.

Ben şöyle yazdım piyasan aldığım kablolar sorun çıkarıyor PC açılmıyor dedim gerçekten de öyle oldu sonra kaliteli kablo aldım ama yine de söyledim onlarda gönderdiler bayağı sağlam bir kablo bir de kablo toplama aparatını takamamıştım kırdım onu da gönderdiler:D bir arkadaş tarif etti yine burada onun tarifiyle takabildim.

Ben şöyle yazdım piyasan aldığım kablolar sorun çıkarıyor PC açılmıyor dedim gerçekten de öyle oldu sonra kaliteli kablo aldım ama yine de söyledim onlarda gönderdiler bayağı sağlam bir kablo bir de kablo toplama aparatını takamamıştım kırdım onu da gönderdiler:D bir arkadaş tarif etti yine burada onun tarifiyle takabildim.

O aparat çok garip, bende takamadım...

XG2405 alıp kullanan arkadaşlar, sizce bu monitörü alayım mı? İndirim le 1500 tl ye geliyor şu an.
Hocam xg2405 için ne dersiniz?
İndirimlerle 1276 tl ye aşağıdakini aldım. Sayfada yorumlar kısmında 1 2 kişi olumsuz yazmış fakat çoğu sayfada olumsuz yorum yoktu.

Son düzenleme:
XG2405 alıp kullanan arkadaşlar, sizce bu monitörü alayım mı? İndirim le 1500 tl ye geliyor şu an.

Hocam xg2405 için ne dersiniz?
İndirimlerle 1276 tl ye aşağıdakini aldım. Sayfada yorumlar kısmında 1 2 kişi olumsuz yazmış fakat çoğu sayfada olumsuz yorum yoktu.

Ben AOC TN panel 144hz 1ms’den bu monitöre geçtim, bayağ memnunum...

Ben AOC TN panel 144hz 1ms’den bu monitöre geçtim, bayağ memnunum...
HB de 3 gün önce indirimde idi. Ek indirimle 1280 e satın aldım. Yorum kısmında 2 3 kişi negatif bahsetmiş. Onun dışında başka yerde olumsuz yorum okumadım. Çok multimedya seçenekleri ile bence f/p cihaz. Sizce iyi mi yaptım acaba almakla?

HB de 3 gün önce indirimde idi. Ek indirimle 1280'e satın aldım. Yorum kısmında 2 3 kişi negatif bahsetmiş. Onun dışında başka yerde olumsuz yorum okumadım. Çok multimedya seçenekleri ile bence F/P cihaz. Sizce iyi mi yaptım acaba almakla?

Hayırlı olsun, sürekli 1500-1600 TL bandı arasında kampanya yapıyorlar.

Beğenmezseniz cayma hakkı kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.

1ms ayarına getirince parlaklığı sıfırlamasını beğenmedim. DP kablo çıkmaması büyük eksiklik. USB Hub olsaydı güzel olurdu. Hoparlörü yetersiz ama çok mühim değil.

Onun dışında görüntü olarak memnunum, monitörde bir sorun çıkmadı.

Edit: Pardon AOC almışsınız, yanlış yorum yapmış olmayım, viewsonic için idi belirttiklerim.

HB de 3 gün önce indirimde idi. Ek indirimle 1280'e satın aldım. Yorum kısmında 2 3 kişi negatif bahsetmiş. Onun dışında başka yerde olumsuz yorum okumadım. Çok multimedya seçenekleri ile bence F/P cihaz. Sizce iyi mi yaptım acaba almakla?

1280'e çok iyi almışsınız ben hic o fiyata göremedim. Şu an indirimli fiyatı 1700 TL. Neredeyse sene başındaki fiyata almışsınız bir de iyi mi yaptım diye soruyorsunuz :)

1280'e çok iyi almışsınız ben hic o fiyata göremedim. Şu an indirimli fiyatı 1700 TL. Neredeyse sene başındaki fiyata almışsınız bir de iyi mi yaptım diye soruyorsunuz :)
Hocam sadece fiyat olarak bakmamak istedim. Ucuz etin yahnisi yavan olur, diye ata sözümüz var. Bir şey ucuzsa illa kronik sorunu oluyor. Ya da gelmesini bekleyip, göreceğim artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı