ViewSonic 27" VX2758 Ölü Piksel

rhaecia

Hectopat
Monitörün linki bu: VIEWSONIC 27" VX2758-PC FHD CURVE 1MS 144HZ FREESYNC HDMI D-SUB GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bugün YouTube'dan video izlerken monitörde ölü piksel olduğunu fark ettim, 1 dakika öncesine kadar yoktu. Garanti belgesi, fatura vs. duruyor. Vatan'a götürsem direkt değişim yaparlar mı, yoksa teknik servise mi gönderilir?
Fotoğraf aşağıda.

WhatsApp Image 2020-12-05 at 16.11.53.jpeg

Bazı markalarda 1 adet bile ölü pixel çıksa değiştiriyolar yeni monitör ile.
Bazı markalarda belli bir ölü pixel olunca değiştiriyolar.
Bazı markalar belli bir ölü pixel sayısına ulaşmadığı için hiç bir şey yapmıyor.

Asıl soru şu ;

Siz monitörü aldığınızda şu an konuyu açtığınız soruyu satıcıya sordunuz veya araştırdınız mı ?
Cevap muhtemelen hayırsa en güzeli yollayın öğrenin çünkü bu olaylarda çok senaryo oluyor.
Yukarda belirttiklerim vb gibi.

Bende bugün XG2705 modelini kurdum ve denedim, bir adet ölü piksel(yeşil ışık) vardı. Daha dün aldığım için hemen aradım ve durumu anlattım. Bana geri gönderebileceğimi söylediler ve bende geri göndermeyi düşünüyorum. Vatan Bilgisayardan ilk yüksek mebla alışverişim o yüzden tutumumu belirleyecek bir durum. Göndericem pazartesi bakalım değişim olacak mı olmayacak mı... Senin de bir iletişime geçmeni tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı