SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 20 Şubat 2023 #11 BY LEWU dedi: Asus TUF da ghosting sorunu var. MSI öneririm çoğu modeli kullanışlı ve sorunsuzdur. Genişletmek için tıkla... Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
BY LEWU dedi: Asus TUF da ghosting sorunu var. MSI öneririm çoğu modeli kullanışlı ve sorunsuzdur. Genişletmek için tıkla... Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.703 Çözümler 2 20 Şubat 2023 #12 SHYAH dedi: Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Evet.
SHYAH dedi: Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Evet.
yusufxr Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 255 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #13 SHYAH dedi: Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum LG odessy modellerindem yorumlarında ghosting olduğu yazılmıştı hem de çoğunda ama ASUS TUF serisi sağlam.
SHYAH dedi: Kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin kafasını karıştırmayın. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum LG odessy modellerindem yorumlarında ghosting olduğu yazılmıştı hem de çoğunda ama ASUS TUF serisi sağlam.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 20 Şubat 2023 #14 Agresifrhyme dedi: Merhaba ilk defa ViewSonic'in, 2K Curved monitörünü almayı düşünüyorum. Bu marka kaliteli midir? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende VX3258 modeli var ve gayet memnunum. 32 inç 144hz 2k ve ikinci el düşünürsen bana ulaşabilirsin. Bu akşam satışla alakalı konu açmayı düşünüyorum. Attığın linklerdeki 27 inçlerin fiyatından verebilirim. Ankara'dayım.
Agresifrhyme dedi: Merhaba ilk defa ViewSonic'in, 2K Curved monitörünü almayı düşünüyorum. Bu marka kaliteli midir? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende VX3258 modeli var ve gayet memnunum. 32 inç 144hz 2k ve ikinci el düşünürsen bana ulaşabilirsin. Bu akşam satışla alakalı konu açmayı düşünüyorum. Attığın linklerdeki 27 inçlerin fiyatından verebilirim. Ankara'dayım.