Viewsonic Va2214s Nasıldır?

Makaleler
3
Yer
İstanbul Beylikdüzü
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben toplayacak olduğum sisteme monitör bakmaktayım ve bu sistemde monitör iyi olmazsa hiçbir şey anlamayız bu olaydan :) Ben bu monitörü iş yerine almıştık o zaman tanıştım ve renk verme olayı cidden bir harikaydı. 10 milyona bir kontrastı ve 3000:1 dinamik kontrast oranı sunması bu harika renkli nası verdiğinin bir kanıtçısı. Gelelim kullanım alanına. Sizden istediğim bu ürünün eksileri var mı? DVI girişli olduğunu biliyorum o sorunu çözdüm zaten sıkıntı değil DVI olması. Full Hd 60 Hz görüntü akışı da sağlıyor. Fark ettiyseniz benim istediğim mükemmel renk kalitesi, bu üründe bunu buldum ama AOC filan gibi markalar bunu başarabiliyor mu bilmiyorum ama en önemli "Gaming" için Ms değeri ve bu monitör 6Ms gecikme sunuyor. Diğer Va2246 modelinde bu süre 5Ms ama kontrastı düşük o modelde...
Yani bu Ms işi bana bir sıkıntı yaşatır mı? Bir forumda 16 Ms'ye kadar sıkıntı olmaz denmiş. Zaten 1 saniye = 1000Ms :) Bu büyük oran beni telaşlandırmıyor ama ben almışken kötü olmasını istemem. Bu konuda bilgi sahibi kişilerin bana yardımcı olacağına inanıyorum ve bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa bana da deneyimlerini payşalırlarsa güzel olur :)
@heavystorm01
Sizin de bu fiyat çerçevesinde yani 300-400 TL arası memnun olduğunuz ürünler varsa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim moderatörlerden biri iki kez kontrol edip tamam dediğim konuya türkçe kurallarına uymayan mesaj demişte giremedim kusura bakmayın.
Ben her tür oyun oynamaktayım ama Asus 1Ms lik monitörde yapıyor tabiki Gaming için ama 6Ms bu konuda bir gecikeme vermez diye umuyorum @Recep Baltaş siz de bu konuda bilgilendirme yaparsınız bu monitör çok hoş renk veriyor ama önerilende bu oran 1000 dinamik kontrast renk kalitesi önemli ama IPS e kadar uzanan bir merakım yok bu kaliteyi gördüm ve cidden fena dedim ilerisi fazla olur artık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı