ViewSonic VA2406-H 1080p monitör nasıldır?

Pek bir incelemesi bulunmuyor, doğru özellikleri göremedim bu yüzden.
VA panel hantal bir panel 144Hz de ghosting yapacağı doğrudur ancak 75 veya 60 da fazla yapacağını sanmam.

Yaparlar, Hz düşürülürse azalır ancak VA paneller genelde siyahlarda daha çok ghost veya bulaşma yaptığı için her Hz hızda hissedebilirsin kullanan biri olarak söylüyorum.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok uygun fiyata buldum aslında, aşırı abartı ghosting yapmazsa kullanabilirim. Zaten gecikme süresi yüksek bir monitörden geçiyorum.

Ghosting diyorsunuz ama bana hiç de kafaya takılacak sorun gibi gelmedi, bende mi problem var anlayamadım, monitörün fiyatı epey düşük olduğu için göz ardı edebilir miyiz biraz ghosting yapmasını acaba?

Model numarası hariç her özelliği aynı gibi.

Bir kere o model IPS panele sahip yani neredeyse her şeyi farklı olur.
Aynı gördüğüm şeyler kağıt üzerinde 60Hz1ms ikisi de, daha birçok şey var.

Yaparlar, Hz düşürülürse azalır ancak VA paneller genelde siyahlarda daha çok ghost veya bulaşma yaptığı için her Hz hızda hissedebilirsin kullanan biri olarak söylüyorum.

Fazla yapmaz dedim zaten yapmaz değil.
Düşük Hz de fazla mı yapıyor sizde?
Sizin monitörünüz sorunlu olabilir belki.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çok uygun fiyata buldum aslında, aşırı abartı ghosting yapmazsa kullanabilirim. Zaten gecikme süresi yüksek bir monitörden geçiyorum.

Ghosting diyorsunuz ama bana hiç de kafaya takılacak sorun gibi gelmedi, bende mi problem var anlayamadım, monitörün fiyatı epey düşük olduğu için göz ardı edebilir miyiz biraz ghosting yapmasını acaba?

Fazla varsa evet kafaya takılabilecek bir şey.
Test yaparak ne kadar olduğunu görebilirsin.

Zaten sıkıntı olmasa 8 aylık cihazı bana 700 TL rakama vermezdi. Garantisi devam ediyor ama garanti değiştirse kendisi de hallederdi sanırım. Müşteri hizmetleri ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler.

Hocam modele özel bir sorun olabilir, sonradan oluşmuş olabilir, yanlış koşullarda kullanım vs. sebeplerden de olmuş olabilir, ikinci el sonuçta. Konuda sorduğum benzese de birebir aynı model değil.

Ben tanıdığımdan yaklaşık 2 ay kullanılmış diye bilerek alıyorum, sıfırdan farksız sayılır. Monitörlerin kondisyonu da birebir aynı değil muhtemelen.

Fazla yapmaz dedim zaten yapmaz değil.
Düşük Hz de fazla mı yapıyor sizde?
Sizin monitörünüz sorunlu olabilir belki.

Düşük Hz de azalıyor zaten orada sorun yok benim demek istediğim şey yüksek Hz varken düşük Hz kullanmak biraz saçma. Ghosting'ten rahatsız olacaksan direk alma daha iyi demek istedim yani OC yapmak varken daha çok Hz düşürmek, kim yapmak ister?

Zaten sıkıntı olmasa 8 aylık cihazı bana 700 TL rakama vermezdi. Garantisi devam ediyor ama garanti değiştirse kendisi de hallederdi sanırım. Müşteri hizmetleri ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler.

Hocam sizin aldığınız bir modeldeki cihazınız da bir problem var demek ki bunun da bizim şu an bulunduğumuz konuyla alakası yok. Bizim bahsettiğimiz şey ghosting siz kendi monitörünüzün kasma sorunundan bahsediyorsunuz.

Ben tanıdığımdan yaklaşık 2 ay kullanılmış diye bilerek alıyorum, sıfırdan farksız sayılır. Monitörlerin kondisyonu da birebir aynı değil muhtemelen.

Yakınınızdansa alabilirsiniz, eğer sıfır ürün alsaydınız sizden bütçe isteyip başka panelde bir öneri atacaktım. Rekabetçi oyun oynamıyorsanız üzmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı