Viewsonic VA2419-SH Kapanma ve Nokta Çıkma Sorunu

Yer
Mersin
ViewSonic VA2419-SH monitörüm var. Bu monitörü PC'ye HDMI kablosuyla bağlayınca ekran sürekli kendi kendine kararıp açılıyor. Oyunun ortasında bile oluyor çok rahatsız edici oluyor. Ben de VGA ile bağladım. VGA ile bağlayınca da sürekli ekranda kırmızı noktalar belirip duruyor. Çok canımı sıkıyor bu durum. Sorun neyde acaba? Monitörü ilk aldığımda böyle sorunlar yoktu. İlk aldığımda HDMI kablosu çıkmadığı için mecburen VGA ile kullandım 1 hafta falan o sürede hiç kırmızı nokta falan belirmedi. Sonradan çıktı, ben de HDMI kablosu aldım Teknosa'dan, Preo marka kullandım bir süre ekranda kapanıp açılma falan yoktu 1-2 hafta sonra ekran sürekli kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Bu aralar sürekli oluyor. Ne yapsam bilemedim VGA kullansam ayrı sorun HDMI kullansam ayrı sorun... Ekran kartı sürücüm güncel. (RX 460 kullanıyorum) Sildim tekrar kurdum yine aynı, format attım yine aynı. Monitörü garantiye göndersem eminim ki sorun yok deyip geri postalayacaklar, 1 ay boşu boşuna beklemiş olacağım. Yeni HDMI kablosu alsam düzelir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı