Elektronik ViewSonic VA24G1-H 24" 144hz monitör 3.599 TL

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Son 1 yılın en ucuz fiyatı. Srgb oranı ve parlaklığı fiyatına göre güzel. Kroniği yoksa yan monitör olarak tercih edilebilir.

1764500980381.png

Son düzenleme:
@Mando9098 Yanlız hocam, kağıtta yazan bilgilerin gerçeği yansıtmadığı konusunda forumda bir sürü rehberler ve hocalarımızın söylemleri var. Bu tarz panel bilgisi belli olmayan indirimli modellerde "İnceleme yok, panel bilgisi meçhul..." şeklinde konuya koyuyor hocalarımız.

@Mando9098 yalnız hocam, kağıtta yazan bilgilerin gerçeği yansıtmadığı konusunda forumda bir sürü rehberler ve hocalarımızın söylemleri var. Bu tarz panel bilgisi belli olmayan indirimli modellerde "İnceleme yok, panel bilgisi meçhul..." şeklinde konuya koyuyor hocalarımız.

O yüzden kronik olup olmadıgını bilmediğimi belirttim hocam haklısınız bu konuda. Fiyatı özelliklerine göre bedava geldi şüphelendim zaten bilen yazar diye umdum

Bu arada hem vatan broşüründe aynı fiyat. Hem de Linkteki satıcı Hepsiburada'nın kendisiymiş yeni fark ettim. İade konusunda falan sorun olmayacağını düşünüyorum almayı düşünen için.

O yüzden kronik olup olmadıgını bilmediğimi belirttim hocam haklısınız bu konuda. Fiyatı özelliklerine göre bedava geldi şüphelendim zaten bilen yazar diye umdum
1500:1 kontrast, 400 nit parlaklık filan yazıyorda kim bilir ne gelir? O anlamda dedim.
Geçenki R24s vaat ettiğini veriyordu:
Baya bakındım ama R24s gibi bir inceleme göremedim.

Siz hertürlü Epey'i kaynak almayın yani hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı