ViewSonic VG2401mh-2 GSYNC veya FreeSync destekliyor mu?

yessir123

Megapat
Daha fazla  
ViewSonic'in kendi sitesinden baktım ama göremedim. GSYNC veya FreeSync destekliyor mu monitör?

ViewSonic'in kendi sitesinden baktım ama göremedim. GSYNC veya FreeSync destekliyor mu monitör?

Curved versiyonu bende var. FreeSync destekliyor ama FreeSync açtığın zaman 1ms calışmıyor. Bütçe varsa tercih etme. Bütçe kısıtlıysa yapacak bişey yok

2401 kullanıyorum, daha önce Rx480 kart ile freesync, şimdi de RTX 2060 ile Gsync sorunsuz kullanıyorum.
2401'de freesync veya gsync aktif 144 HZ, 1 MS kullanılıyor. Sorunsuz şekilde.
Curved versiyonu bende var. FreeSync destekliyor ama FreeSync açtığın zaman 1ms calışmıyor. Bütçe varsa tercih etme. Bütçe kısıtlıysa yapacak bişey yok
Curved versiyonunu dediğin eksikliklerden dolayı almayıp 2401'i seçmiştim. Kalite olarak baya fark var.
Technopat'ta kullanıcı incelemeri ve Technopat.net'in inceleme videosu da mevcut. Onlara bakarsan daha objektif olur.

Son düzenleme:
2401 kullanıyorum, daha önce Rx480 kart ile freesync, şimdi de RTX 2060 ile Gsync sorunsuz kullanıyorum.
2401'de freesync veya gsync aktif 144 HZ, 1 MS kullanılıyor. Sorunsuz şekilde.

Curved versiyonunu dediğin eksikliklerden dolayı almayıp 2401'i seçmiştim. Kalite olarak baya fark var.
Technopat'ta kullanıcı incelemeri ve Technopat.net'in inceleme videosu da mevcut. Onlara bakarsan daha objektif olur.
ViewSonic VG2401mh-2 hocam modelin ismi tam olarak bu sonunda 2 var eminmisiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı