ViewSonic vs Samsung Odyssey G5

Cemyesildogan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monitör almak istiyorum iki monitör arasında kaldım.
Bu;
Ve bu;

Durumu biraz açıklayayım; resim öğretmeniyim, Adobe Photoshop kullanıcısıyım, dijital ortamda resim çalışmaları yapıyorum yani iyi bir görüntü ve renk kalitesi istiyorum, bunlara ek olarak oyunda oynuyorum ve PS5 konsolumu da bağlayacağım.
Tüm bunları göz önünde bulunduracak olursak isteklerimi karşılayacak monitör sizce hangisi?

Merhaba hocam,

Bu fiyat bandında aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz, eklediğiniz monitörlerden teknik özellik olarak çok daha iyidir. Monitör hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olacaktır.

Acele ihtiyacınız yoksa kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz.
Bu arada ekran kartı modeliniz nedir?

Son düzenleme:
2 monitör de fiyatına göre kötü. Renkler canlı olsun diyorsanız kesin IPS panel alacaksınız, oyun da oynuyorsunuz akıcı bir oyun için hz de yüksek olmalı ve ghosting olmamalı.
Öneririm.
Şuan ki monitörüme benzer bi monitör önermişsiniz😂 açıkçası hata benim eklemeyi unuttum 32 inç ve 2k olması benim için önemli. Önerin için teşekkür ederim bu arada yeni önerilere açığım 🙂

Merhaba hocam,

Bu fiyat bandında aşağıdaki ürünü inceleyebilirsiniz, eklediğiniz monitörlerden teknik özellik olarak çok daha iyidir. Monitör hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olacaktır.

Acele ihtiyacınız yoksa kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz.
Bu arada ekran kartı modeliniz nedir?
Merhaba öncelikle önerin için teşekkür ederim inceleyeceğim🙂 doğrusu acelem yok dediğin gibi kasım indirimlerini bekleyebilirim ancak bu ürün indirime girer mi ?
Ekran kartım ise msi 4070 gaming x trio

Şu anki monitörüme benzer bir monitör önermişsiniz😂 açıkçası hata benim eklemeyi unuttum 32 inç ve 2K olması benim için önemli. Önerin için teşekkür ederim bu arada yeni önerilere açığım 🙂

Merhaba öncelikle önerin için teşekkür ederim inceleyeceğim🙂 doğrusu acelem yok dediğin gibi kasım indirimlerini bekleyebilirim ancak bu ürün indirime girer mi?
Ekran kartım ise MSI 4070 Gaming X Trio.

Rica ederim,

Ürün G-Sync destekliyor, yani ekran kartınız ile bire bir uyumlu.
Kasım indirimlerinde fiyatının düşeceğini kestirmek zor. Fakat geçmiş deneyimlerime göre birçok kategoride birçok ürün indirime giriyor. Belki indirim zamanında bu fiyata biraz daha iyi bir monitör bulunabilir. Ayrıca kasım ayına kadar bu modelin stoku kalmayabilir, bunu da hesap etmek lazım.

Attığım ürünün ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. Yapılan yorumlar da olumlu duruyor. Tabii teknik açıdan iyice araştırmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Rica ederim,

Ürün G-Sync destekliyor, yani ekran kartınız ile bire bir uyumlu.
Kasım indirimlerinde fiyatının düşeceğini kestirmek zor. Fakat geçmiş deneyimlerime göre birçok kategoride birçok ürün indirime giriyor. Belki indirim zamanında bu fiyata biraz daha iyi bir monitör bulunabilir. Ayrıca kasım ayına kadar bu modelin stoku kalmayabilir, bunu da hesap etmek lazım.

Attığım ürünün ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünüyorum. Yapılan yorumlar da olumlu duruyor. Tabii teknik açıdan iyice araştırmak gerekiyor.
Teşekkür ederim ürünü kabaca inceledim gerçekten güzel zaten msi genel olarak üzmeyen bir marka daha derin bi inceleme de yapacağım. Yeni önerilere de açığım 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı