OguzOkman Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #1 Dostlar yeni bir sistem topladım. Kasa monitor dahil. Ama monitor sürekli "No Signal" hatası veriyor. Bunun çözümü nedir? Uyku moduna geçtiği için BIOS ayarlarına da giremiyorum maalesef.
Dostlar yeni bir sistem topladım. Kasa monitor dahil. Ama monitor sürekli "No Signal" hatası veriyor. Bunun çözümü nedir? Uyku moduna geçtiği için BIOS ayarlarına da giremiyorum maalesef.
Çözüm LayThese 19 Mayıs 2019 Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin.
Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 19 Mayıs 2019 #2 Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin. Artı 0 Eksi Çözüm
Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin.
KS KS OguzOkman Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #3 LayThese dedi: Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam hdmı kablosu ve normal içinden çıkan kablo ile bağladım. Resim atıyorum hemen Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam hdmı kablosu ve normal içinden çıkan kablo ile bağladım. Resim atıyorum hemen
KS KS OguzOkman Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #4 LayThese dedi: Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Hdmı dışında bu kablo ile prize bağlı üstad Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Kabloyu anakarta değil de ekran kartına taktığınızdan emin olun. Hangi çıkışa hangi kabloyu taktığınızı belirtin. Genişletmek için tıkla... Hdmı dışında bu kablo ile prize bağlı üstad
F frost14 Decapat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 9 19 Mayıs 2019 #5 DP ile bağlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 19 Mayıs 2019 #6 Sistem bilgilerinizi ve kabloyu kasada nereye bağladığınız hakkında bilgi vermeniz lazım. Artı 0 Eksi
KS KS OguzOkman Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #7 Hocam konu çözüldü. Anakart yerine bağlıyormuşum yanlışlıkla. Ekran kartının olduğu yere bağlayınca hallettim. Artı 0 Eksi
Hocam konu çözüldü. Anakart yerine bağlıyormuşum yanlışlıkla. Ekran kartının olduğu yere bağlayınca hallettim.