Theodore34
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba Viewsonic VX2257-MHD monitöre sahibim. Monitöre Dark Displayport kablo almıştım, kodu: DK-CB-DPL150. Bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyordu monitörün ışığı turuncu oluyordu. Araştırmalarım sonucu bu monitör ve kablo ile benzer sorunları yaşayan kişiler olduğunu gördüm. Bugün tekrar denedim bilgisayar açıldı görüntü gelmedi ayrıca ekran kartımın (Gigabyte RX 580 Gaming 8 GB) hata ledi sürekli yanık kaldı. Bilgisayarı düğmeye basılı tutup kapatmaya çalıştım tepki vermedi, reset tuşuna bastım tepki vermedi. Sanırım bir kısa devreye sebep oluyor. Sorum şu, şuan HDMI kablo ile kullanıyorum, ben displayport kabloyu taktığımda monitör bu girişi algılayıp otomatik olarak görüntümü verir yoksa kabloyu takmadan önce monitörden giriş olarak displayport kabloyumu seçmem gerekir. Belki bir ihtimal bundan dolayı açmamıştır diye düşündüm. Kablo takılıyken görüntü gelmediğinden ayarlardan giriş olarak displayport kabloyu seçemedim. Eğer bununla alakalı değilse bu monitör için önerilen Digitus marka displayport kablo satın alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.