ViewSonic VX2276-SMHD Mat Ekranlı mı?

Kaçamak cevabımızı incelememizden bulabilirdiniz ama sizde kaçamak yapıp tekrar soru sormak istemişsiniz :)
Evet mat ekrandır. Şu an Türkiyede satılan tüm modellerimiz mat ekrandır yukarıda belirttiğimiz gibi ;)
Hocam monitörü satın aldım genel olarak memnunum.

Ama benim monitörün kenarlarında ki siyah boşluk sanki incelemedeki modelden daha fazla yani 1920x1080P köşelerdeki 3 er cm'lik görüntünün tam oturmadığı yeri diyorum. (Çerçeveli monitör gibi köşeler:))

Acaba monitörün ayarlarından 1920x1080P ekrana tam oturması için bir ayarı mı var biliyor musunuz ?

Hocam monitörü satın aldım genel olarak memnunum.

Ama benim monitörün kenarlarında ki siyah boşluk sanki incelemedeki modelden daha fazla yani 1920x1080P köşelerdeki 3 er cm'lik görüntünün tam oturmadığı yeri diyorum. (Çerçeveli monitör gibi köşeler:))

Acaba monitörün ayarlarından 1920x1080P ekrana tam oturması için bir ayarı mı var biliyor musunuz ?
Merhaba,

Birkaç foto ile service_tr@viewsoniceurope.com adresine mail atarsanız servisten arkadaşlarımızda bakıp dönüş yapabilirler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı