Vatan bilgisayar'dan aldığım monitör, aldığım günden beri ghosting yapıyor, hele de 2ms'de iken insanı cileden çıkarıyor. Bu yüzden monitörü her zaman 5ms'de kullanıyorum, ama gene fayda etmiyor. 5ms dahi fark edilecek seviyede ghosting yapıyor.
Fotoğrafları telefonumla çektiğim için pek belli olmayabilir fakat baya rahatsız ediyor ne yapmalıyım? @Recep Baltaş
"Video'yu yavaşlatılmış şekilde izlerseniz daha iyi fark edersiniz."
Bende de aynı monitör var şimdi kontrol ettim de , 1080 ve 1920 ye alınca sadece arkada bir görüntü kalıyor. Önde hiçbir şekilde olmuyor ama sende önde de var. Belki telefon öyle çekmiştir.
Bende de aynı monitör var şimdi kontrol ettim de , 1080 ve 1920 ye alınca sadece arkada bir görüntü kalıyor. Önde hiçbir şekilde olmuyor ama sende önde de var. Belki telefon öyle çekmiştir.
hocam önde derken, nesneler hareket ederken arkasında beyaz bir iz kalıyor önde olduğunu fark etmedim eğer öyle bir sorun varsa ne yapmam gerekli vatanbilgisayara başvursam herhangi bir cevap alabilirmiyim
Overdrive ile düşürebilirsin ms süresini eğer aklında bir şey olursa bunu detaylı bir şekilde incele ve dinle. 23:50'den sonra nasıl yapabileceğin var.
Overdrive ile düşürebilirsin ms süresini eğer aklında bir şey olursa bunu detaylı bir şekilde incele ve dinle. 23:50'den sonra nasıl yapabileceğin var.
hocam monitör saten 2ms de iken yani ultra hız modunda iken bu sorunu yapıyor ki bende 5ms yani standart modda bile bu sorunu yapıyor ama fazla belli olmuyor ama var fakat ultra hızlı modda hiç kullanamıyorum aşırı derecede bir ghosting yapıyor
@Recep Baltaş hocam sosyala konu açın bakayım demiştiniz, yardımınızı bekliyorum
hocam bende bu ghosting olayı her oyunda oluyor nerdeyse genelde beyaz ve gri rengi coğunluklu oldugğu oyunlarda mesala en çok göze batanlar arasında War Thunder oyunu var su ana kadar onun dışında oynadığım her oyunda oluyorki çözümü 5msde buldum 5ms de olduğu sürece pek göze batmıyor
Bende aynı monitörü vatan'dan almıştım. Sizin yazdığınız sorun yüzünden vatan aracılığı ile iade talep ederek servise geri gönderdim. Cevap bekliyorum. Bence beklemeden garantiye gönderin.