ViewSonic VX2418C 23.6 165Hz 1ms alınır mı?

farukamaaaa

Decapat
Daha fazla  
Monitör
VIEWSONIC VX2418C 23.6 165Hz 1Ms Freesync Premium
Öncelikle merhaba. Ben toplayacağım yeni sistem için monitör arıyorum.

Bu modele bakıyorum. Toplayacağım sisteme uygunmu, alınır mı?

Intel Core i3-12100F

Sapphire RX 6600.

Belirli bir bütçem yok ama bu biraz uygun geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörden abimde var, kendim de kullandım ayrıca. Monitörün ayarlarından tepkime süresi düşürünce aşırı ghosting oluyor. IPS panel almanı tavsiye ederim hem renkleride daha iyi.

Uygunluk açısından sorun yok ama VA panel.
Önermiyorum.

VA panellerin renk kalitesi daha iyi diye duydum. Neden önermiyorsun ki?
Önerebileceğin 144 Hz bir monitör var mı?

Aynı monitörden abimde var, kendim de kullandım ayrıca. Monitörün ayarlarından tepkime süresi düşürünce aşırı ghosting oluyor. IPS panel almanı tavsiye ederim hem renkleride daha iyi.

Teşekkürler.

Hem VA panel hem Curved. Sorun çıkarma olasılığı yüksek.
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu ürünü al bak keyfine.(SS IPS panel 180Hz 500TL farkla çok iyi)

Teşekkürler.

Peki bu önerdiğini monitörde DP 1.2yimi kullanmam daha mantıkli, yoksa HDMI 2.0 mı?

Son düzenleme:

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Peki bu önerdiğini monitörde DP 1.2yimi kullanmam daha mantıkli, yoksa HDMI 2.0 mı?

2'sinde de 180 Hz destekliyor. Ama sanırım G-Sync FreeSync açılmıyor HDMI ile kullanımda.
IPS panellerin renk kalitesi hepsinden iyidir.

VA panellerin siyahları iyidir. Renk kalitesi IPS'ten iyi değil. Bu bilgileri yanlış yerlerden edinmeyin. Monitöre önermem için bir bütçe belirtmeniz lazım.

Beylikdüzü mağazasından alabiliyorsan AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA önerimdir.

Alamıyorsan GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bunu tercih edebilirsin.
İki üründe F/P'dir endişen olmasın.
Önerim mağazadan test edip alman.

Ne yazıkkı bulunduğum şehirde İtopya mağazası yok. O yüzden mağazada test edemem. Gigabyte monitörü birkaç kişi daha önerdi ve güzel geldi. Umarım sipariş ettigim monitorde bir arıza çıkmaz.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı