Alınmaz.
"Alınmaz." demekle olmuyor hocam insan gider bir açıklar, belirtir.
Hiç dinlemedim aldım kullanıyorum gayet de memmunum![]()
Hocam testler yaptım ben ve bir va panelin verdiği ortalama görüntüleri elde ettim black smearing 1 ms mode unu açınca biraz azalıyor ama yok diyemem , yani dediğim gibi ghosting vesaire tarzı şeylerde va panel olduğunu dikkate alarak alın alıcaksanız , bana sorarsanız bende itopyadan aldım fiyatı uygun alınabilir bir monitör göz yormuyorHocam testlerde nasıl sonuç verdi.
Hocam İtopya'da 4bin şu an bende almayı düşünüyorum gecikme ve UFO testi yaptınız mı monitör hakkında hiç inceleme yok Black smearing yapma durumu oluyor VA panellerde.
Hocam testler yaptım ben ve bir VA panelin verdiği ortalama görüntüleri elde ettim Black smearing 1 ms modeunu açınca biraz azalıyor ama yok diyemem, yani dediğim gibi ghosting vesaire tarzı şeylerde VA panel olduğunu dikkate alarak alın alacaksanız, bana sorarsanız bende İtopya'dan aldım fiyatı uygun alınabilir bir monitör göz yormuyor.
KTC markasını ilk defa duyuyorum bir şey diyemiyeceğim , aoc un o modeli de gayet güzeldir bence sen kendine şunu sormalısın ıps mı kullanmak istiyorum va mı ona göre wiewsonic ve aoc arasında karar verHocam kime sorsam AOC 24G42e modeli ile KTC H25T7 modelini öneriyor daha düşük bütçeli ve uzun ömürlü bir monitör almayı düşünüyorum genelde FPS oyunları oynuyorum ViewSonic'de güvenilir bir marka ama araştırmadan almak istemiyorum sonuçta bir kere alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.