ViewSonic VX2428J - AOC 27G2SPU

JoeStone

Decapat
Daha fazla  
ViewSonic VX2428j 24 inç 165 Hz IPS panel FreeSync premium destekli hoparlörlü bir cihaz.
AOC 27" 27G2SPU/BK 27 inç 165 Hz IPS panel Adaptive Sync destekli 4 USB girişli hoparlörlü bir cihaz.

İkisi de pivot özellikli monitörler.
Sadece Sync teknolojisine takıldım sizce hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
ViewSonic monitörde FreeSync Premium özelliği var fakat AOC monitörde Adaptive Sync özelliği var hangisi daha başarılı?

AMD kullanıyorsan FreeSync premium.
NVIDIA kullanıyorsan Adaptive Sync.
Birbirlerine üstünlük sağlamıyorlar çünkü aynı görevi görüyorlar.
G-Sync ise her iki Sync ile açılabiliyor.
Artı veya eksi olarak değerlendirmemek lazım. Sisteme göre seçim yapılabilir.

AMD kullanıyorsan FreeSync premium.
NVIDIA kullanıyorsan Adaptive Sync.
Birbirlerine üstünlük sağlamıyorlar çünkü aynı görevi görüyorlar.
G-Sync ise her iki Sync ile açılabiliyor.
Artı veya eksi olarak değerlendirmemek lazım. Sisteme göre seçim yapılabilir.

AMD kullanıyorum araştırdım G-Sync NVIDIA için Adaptive Sync her ikisi içinmişte ViewSonic monitörde HDR desteğide var kararımı ViewSonic olarak verdim.

AMD kullanıyorum araştırdım G-Sync NVIDIA için Adaptive Sync her ikisi içinmişte ViewSonic monitörde HDR desteğide var kararımı ViewSonic olarak verdim.

Bu konuların kitabını yazan biri olarak şunu diyebilirim; Sync teknolojileri yazılımsal olduğu için ayrım görmüyor. O konu eskidendi. Artık komplike uyum denen bir mesele var.
Sadece G-Sync çipli olan monitörler NVIDIA GPU'yu şart koşuyor. Yazılımla açılan Sync'lar uyumlu olarak çalışıyorlar.
Bende AMD GPU var Adaptive Sync açılmıyor diye bir kanun yok.
Aynı şekil FreeSync var ama G-Sync açamıyorum diye bir olay da artık yok.
Sync'lar komplike olarak birbiriyle bağlantılıdır. O yüzden ilk mesajımda artı ve eksi olarak üstünlük yok dedim.

İki üründe kullanıcıyı üzmez. Fakat AOC'un renk kalitesi daha üstündür. Benim tercihim AOC olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı