pena666
Femtopat
Daha fazla
- Monitör
- Viewsonic VX2428J
Selamünaleyküm arkadaşlar. ViewSonic VX2428j kullanıcısıyım birkaç ayar söyleceyeğim sizlere. Bu ayarların açık mı veyahut kapalı olacak veya olmayacağını bilgili bir arkadaşım destek verirse sevinirim, iyi günler dilerim. 
Monitör: ViewSonic VX2428j 180Hz 0.5 ms IPS panel.
MPRT: Açık.
Overclocking: Açık ( açık olmazsa 165Hz oluyor.) + ( overclock inputlag yapar mı?)
Adaaptive-Sync: Kapalı (reko oynuyorum ve kapalı tutuyorum 180 FPS üstü alıyorum)
Ekonomi modu: En iyi hale getir şu modlar vardır ( standart, en iyi hale getir, koru, güç tasarrufu)
Gelişmiş dcr: 0
Yanıt verme zamanı: Ultra hızlı şu modları vardır ( standart, gelişmiş, Ultra hızlı)
Doğrularımı veyahut yanlışlarımı söylerseniz sevinirim. (Valorant FPS oyuncusuyum)
Yardımcı olacak var mı? +
Monitör: ViewSonic VX2428j 180Hz 0.5 ms IPS panel.
MPRT: Açık.
Overclocking: Açık ( açık olmazsa 165Hz oluyor.) + ( overclock inputlag yapar mı?)
Adaaptive-Sync: Kapalı (reko oynuyorum ve kapalı tutuyorum 180 FPS üstü alıyorum)
Ekonomi modu: En iyi hale getir şu modlar vardır ( standart, en iyi hale getir, koru, güç tasarrufu)
Gelişmiş dcr: 0
Yanıt verme zamanı: Ultra hızlı şu modları vardır ( standart, gelişmiş, Ultra hızlı)
Doğrularımı veyahut yanlışlarımı söylerseniz sevinirim. (Valorant FPS oyuncusuyum)
Yardımcı olacak var mı? +
Son düzenleme: