Viewsonic VX2457 ölü piksel

Mesela ölü piksel ilerde büyüme yapıyormu yani yoksa olduğu gibi o boyuttamı kalıyor mesela bu konuyla ilgili yorum yapmıştım bende gözükmedi dedim ama o kadar ufak bir piksel çıktı ki anca dibine girmeniz lazım ki öyle gözüküyor bendede mesela ölü pikseli görmek içinde siyah bi ekran olması lazım renkli ekranlarda gözükmüyor bile video izlerken oyun felan oynarken fark edilmiyor bile o kadar ufak minik yani anca test yaparken ekran komple siyah olunca sol tam köeş demeyelim de çarpraz şekilde ortada kalıyor ne yapmayalıyım sizce indirimle aldım bende sizin gibi büyür derseniz iade yaparım sorun değil indirimle aldım bende 200 fazla verir başka bir monitör alırım yani fikirleriniz ne olurdu büyürmü sizce ?

Ölü piksel büyüyebilir. Takılı pikseli bilmem. Konumu rahatsız edici değilse iade etmeyin bence. İleride problem büyürse hakkınız bâki zaten. Bir piksele 200 TL fazla vermeyin derim. ;)

Hiç rahatsız edici değil dediğim gibi ekran simsiyah olunca dibine yaklaş anca o derece kadar yani minik bir şey video film oyunda gözükmüyor bile o derece mavi bir piksel zaten sadece takıldı kafama sormak istedim sizlere diyorsunuz ki büyürse 2 yıl garanti var verirsiniz iade alırlar diyorsun mesela ilerde büyüdü diyelim iade etmek istedim parasını almak için böyle bir durum varmı yoksa zaman geçtiği için aradan değişim mi yaparlar.

Son düzenleme:
Orası öyle tabi hak bu sonuçta ölü piksel varsa müşteri para iadesi istiyorsa vermek zorunda sonuçta kusurlu ürün veya müşteri değişim isteyede bilir onuda yapmak zorunda diye düşünüyorum dediğim gibi şuan hiç rahatsız edici değil gözle görünür değil şuan bile size bunu yazarken dibine giriyorum gözükmüyor bile dediğim gibi ekran siyah olucak ancak öyle takılan soru şu kafama ilerde büyürmü ? neyse teşekkür ederim yinede ilginiz için bununla ilgili bi konu açayım bklm arkadaşlar ne diyicek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı