Samsung Kavisli Monitör Modellerini Shop Samsung'da İnceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak hemen satın alın!
shop.samsung.com
Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz. Yanında Bannerlord oyunu da hediye ediliyor, bu sayede monitörü 1150 TL'ye almış oluyorsunuz.
Not: Kampanya sadece Samsung'un kendi sitesinde geçerli.
Oyunlarda tabii ki işe yarar, özellikle LOL - CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS aldığın için çok iyi oluyor. Normal oyunlarda da gerçekten akıcı.
Ek olarak 3000 TL'lik sistem alabileceğinizi söylemişsiniz, bu yüzden kesinlikle iyi bir yatırım olacaktır.
Şimdi sen eğer 60 FPS'ten fazla alıyosan 60Hz'lik monitor yerine 75Hz veya 144Hz'lik monitor alabilirsin eğer 144FPS ve yukarısını alıyosan o zaman 144Hz'lik bir monitor sana tam olarka performans sağlayacaktır. Tam performans almak için FPS değerinin 144'ten fazla olması gerekiyorç
Kanka ben bu monitor yüzünden çıldırmak üzereydim yeni bu bahsettiğimiz monitor ve bilgisayar aldım monitor BİOS u göstermiyor(HDMİ lı kullanırsan) BİOS u göstermediği için bilgisayar açılmıyor
başka monitorden windows kurdum okey fakat ilk başta bilgisayarı açarken hdmi ın bu monitöre bağlı olmaması gerekiyor bağlı olursa bilgisayar açılmıyor
Buda benim yaşadığım bir konu eğer alıcaksan display portlu al