ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms alınır mı?

latent

Decapat
Merhaba arkadaşlar.

Bende i3 Intel 3200 işlemci.
Ekran kartı AMD 5500 ekran kartı.
4 GB RAM var.
Başlıktaki monitörü alsam oyunlarda işe yarar mı pek anlamam.

Not: 3000TL'lik bir sisteme geçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif olarak buna da bakabilirsiniz. Yanında Bannerlord oyunu da hediye ediliyor, bu sayede monitörü 1150 TL'ye almış oluyorsunuz.
Not: Kampanya sadece Samsung'un kendi sitesinde geçerli.

Kardeşim monitör güzelde benim şu anki bilgisayara olur mu? Donanımda sıkıntı yaşar mıyım?

Oyunlarda işe yarar mı?

144Hz monitörü tam olarak kullanabilmek için 144 FPS'in üzerinde bir değer almalısın. O yüzden sistemini yeniledikten sonra monitörü düşünebilirsin.

Bu videodan 144 Hz ile 60Hz monitör farkını anlayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlarda tabii ki işe yarar, özellikle LOL - CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS aldığın için çok iyi oluyor. Normal oyunlarda da gerçekten akıcı.
Ek olarak 3000 TL'lik sistem alabileceğinizi söylemişsiniz, bu yüzden kesinlikle iyi bir yatırım olacaktır.

Yüksek FPS derken şu an 50 FPS veriyor bu sistem.

Monitör işimi görür mü acaba benim kafa biraz karışık.

Ya kasa alacağım ya monitör kararsız kaldım.

Şimdi sen eğer 60 FPS'ten fazla alıyosan 60Hz'lik monitor yerine 75Hz veya 144Hz'lik monitor alabilirsin eğer 144FPS ve yukarısını alıyosan o zaman 144Hz'lik bir monitor sana tam olarka performans sağlayacaktır. Tam performans almak için FPS değerinin 144'ten fazla olması gerekiyorç

Kanka ben bu monitor yüzünden çıldırmak üzereydim yeni bu bahsettiğimiz monitor ve bilgisayar aldım monitor BİOS u göstermiyor(HDMİ lı kullanırsan) BİOS u göstermediği için bilgisayar açılmıyor
başka monitorden windows kurdum okey fakat ilk başta bilgisayarı açarken hdmi ın bu monitöre bağlı olmaması gerekiyor bağlı olursa bilgisayar açılmıyor

Buda benim yaşadığım bir konu eğer alıcaksan display portlu al

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı