Stretch McFadden Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2018 #11 Silinen üye dedi: Aynen, ben de geçenlerde onu dedim. Özellikle Viewsonic markasında çok olmaya başladı ilginç bir durum. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet.
Silinen üye dedi: Aynen, ben de geçenlerde onu dedim. Özellikle Viewsonic markasında çok olmaya başladı ilginç bir durum. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.861 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 15 Aralık 2018 #12 Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Almayın hocam. Acer, Aoc, Benq markalarına bakın.
Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Almayın hocam. Acer, Aoc, Benq markalarına bakın.
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 15 Aralık 2018 #13 Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Nerden öğreniyorsun sayısını?
Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Nerden öğreniyorsun sayısını?
Stretch McFadden Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2018 #14 Silinen üye dedi: Nerden öğreniyorsun sayısını? Genişletmek için tıkla... Renkler var google'a ölü piksel test yaz renkler geçiyor sonra renklerdeki siyah noktaları say çalışmayanlar onlar oluyor.
Silinen üye dedi: Nerden öğreniyorsun sayısını? Genişletmek için tıkla... Renkler var google'a ölü piksel test yaz renkler geçiyor sonra renklerdeki siyah noktaları say çalışmayanlar onlar oluyor.
Stretch McFadden Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2018 #15 Silinen üye dedi: Almayın hocam. Acer, Aoc, Benq markalarına bakın. Genişletmek için tıkla... Bir daha tövbe hayatta almıcaz ön yargı oluştu resmen [emoji23].
Silinen üye dedi: Almayın hocam. Acer, Aoc, Benq markalarına bakın. Genişletmek için tıkla... Bir daha tövbe hayatta almıcaz ön yargı oluştu resmen [emoji23].
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.786 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2018 #16 Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Onu iade edin ve başka bir markadan alın bence.
Stretch McFadden dedi: Bir tane daha aldık yine ölü piksel çıktı 5 adet. Genişletmek için tıkla... Onu iade edin ve başka bir markadan alın bence.