Viewsonic VX2458-C-MHD renk ayarları

Curved modelinden memnunum, fiyatına göre performansı güzel bana göre. Eğer özellikleri aynı sadece flat-curved farkı var ise tavsiye ederim.

Farkları kavis olmaması ve TNT panel kullanılması sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-02-26-17-41-09.jpeg
    Screenshot_2019-02-26-17-41-09.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 157
Anladım. Şimdi ekranda ölü piksel olduğunu farkettim şansıma tüküreyim. Direkt iade mi etsem monitörü ?

Bu monitörü geçen hafta bir arkadaşım aldı ve ölü piksel çıktı. Aynı zaman diliminde bir başkası XG2401 aldı onda da çıktı. Daha önce XG2401 alıp yine ölü piksel çıkan birine daha denk geldim. Viewsonic sanırım sağlam ürün çıkarma konusunda sıkıntılı firma veya kimi insanların söylediği gibi yurtdışında satamayacakları ürünleri bize kakalıyorlar. İade edip farklı ürünlere bakmanızı şahsen tavsiye ederim. XG2401 almayı planlıyordum markadan soğudum hepten.

Bu monitörü geçen hafta bir arkadaşım aldı ve ölü piksel çıktı. Aynı zaman diliminde bir başkası XG2401 aldı onda da çıktı. Daha önce XG2401 alıp yine ölü piksel çıkan birine daha denk geldim. Viewsonic sanırım sağlam ürün çıkarma konusunda sıkıntılı firma veya kimi insanların söylediği gibi yurtdışında satamayacakları ürünleri bize kakalıyorlar. İade edip farklı ürünlere bakmanızı şahsen tavsiye ederim. XG2401 almayı planlıyordum markadan soğudum hepten.
O fiyat bandında alınabilecek başka monitör de yok ondan gözüme çarpıyordu. İade talebi oluşturdum zaten ya değişim olsun ya da iade olsun diye. bakalım naparlar artık

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı