ViewSonic VX2458-C-mhd vs AOC 24G2U

U.Altun

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2017
Mesajlar
296
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün monitör alacağım inşallah. İkisi arasında karar veremedim. Hem film izlemek hem de oyun oynamak için almak istiyorum. Genel olarak oynayacağım oyunlar: PUBG, GTA, ETS, PES ve hikaye tabanlı oyunlar. Ekran kartım Nvidia olduğu için ve G-Sync destekli olduğu için Viewsonic'den yanayım (FreeSync'de G-Sync açıldığını biliyorum.). Sizin kararınız ne olurdu? Farklı bir monitör tavsiyesinde bulunmayın, sadece ikisi arasında seçim yapalım arkadaşlar.

1 - ) ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör (1200 TL)
2 - ) AOC 24G2U 24" 1ms 144Hz HDMI/DP/VGA Full HD Gaming (Oyuncu) IPS Monitör (1280 TL)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense ViewSonic'e bie türlü ısınamadım. AOC'u daha çok seviyorum. Üstüne biraz daha koyabilirseniz ben bunu alın derim. Kavisli ekranı felsn insanı içine çekiyor.

Ben AOC'u tavsiye ederim. Bence wiewsonic bana biraz garip geliyor. Tavsiyem AOC ✅
AOC monitörde FreeSync yok galiba. Satan yerler yazmış ama AOC'un kendi web sitesine baktığımda FreeSync özelliği yok diyor ama üzerinde FreeSync yazıyor anlamadım.
 
Ben de ViewSonic aldım ama çok sallanma yaptığı için iade etmiştim. Şimdi arayıştayım. AOC 24g2U'yu deneyeceğim sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı