ViewSonic VX2458 Ghosting

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam söylediğim gibi bende ilk açtığımda 0 ayarlarında aktif edilmemiş bir şekilde geldi öle bir ghosting yaşamadım hiç geçmiş olsun diyecek bir şey yok.
İlginiz için teşekkürler. Bende bu KVK'ya laf anlatmaya çalışıyorum adamlar sorun bendeymiş gibi konuşuyorlar neyse bir şekilde bunun tamirini veya değişimini yaptırtacam onlara.

Fakat bunu yaparsak 144hz kullanmamız mümkün olmuyor

Nasıl yani biraz aydınlatır mısınız siz hangi modlarda kullanıyorsunuz?

HDMI kablosu ile bağladığımızda 60Hz üzerine çıkılmıyor monitörde ve bu bir Gaming monitör olduğundan dolayı 144Hz kullanmamız önemli. Bende bu monitörü kullanıyorum ve aynı sorundan ötürü rahatsızım, KVK'ya yolladım fakat sorunuma çare bulamadılar bir de bunun üstüne oyunlardaki performansım düştü.

Ha tamam siz HDMI için dediniz tamamdır şey özellikleri var onu merak ettim düşük giriş geçikmesi açık olunca yanıt verme süresi özelliği kapanıyor tıklanmıyor. Düşük giriş geçikmesini kapatınca orası açılıyor Ultra hızlı seçebiliyorsun hangisini yapmak daha iyi bilemedim var mı öneriniz.

Pek bir bilgim yok açıkçası

Hocam merhabalar aynı monitöre sahibim ve aynı sorun benim de başıma geldi maalesef. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…